Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha szeretnék kék szín a...

Ha szeretnék kék szín a hajamba akkor le kell előtte szívatni?

Figyelt kérdés

A hajam festett fekete és szeretnék bele kék csíkot akkor le kell szívatni a hajam hogy befogja a festék,vagy ha megveszem a festéket akkor befogja fogni?

[link]

ilyen kéket szeretnék bele

2011. dec. 4. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Festék festéket nem fest. Egyértelmű, hogy le kell szivatnod.
2011. dec. 4. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:
le bizony és utána ha kopik, akkor olyan szép fakósárga lesz
2011. dec. 4. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Kék-fekete a hajam. Mindenképp le kell szívni, szinte fehérre, ami nem kis meló, ráadásul nem minden fodrász vállalja. Kékből movie colort, vagy crazy colort vegyél, ezek elég jók, és nem kell hozzá oxi sem, csak nedves hajra kell felkenni.

A tubusos festékek drágák, és sokkal hamarabb kikopnak.(4 éve van kék a hajamban, elég sok festéket kipróbáltam, mire meglett a legjobb)

2011. dec. 4. 19:35
 4/7 A kérdező kommentje:

jajj nagyon köszönöm a válaszokat,

és ha elmegyek fodrászhoz akkor ő akkor meg is tudja csinálni hogy kék legyen vagy ez ilyen időigényes dolog,tehet teszem azt holnap elmegyek és mondjuk majd csak 2 hét múlva lesz belőle kék?

2011. dec. 4. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet egyik napról a másikra is, de azt a legerősebb szerrel csinálják és nagy eséllyel letöredezik a fele hajad. Szóval rögtön vágathatod is. Feketétől nagyon nehéz megszabadulni és semmi nem fogja be.
2011. dec. 4. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem anno úgy volt, hogy először sárgás lett a hajam, arra rátettük a kéket, ami inkább zöldes volt, majd egy hónappal később lett fehér, és azzal már szép volt a kék. azóta meg csak a tövét szívatjuk, a többi részre csak minden harmadik alkalommal fésüljük rá. Mivel még mindig van hajam(ápolom rendesen) annyira nem rossz módszer.
2011. dec. 4. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Aki azt írta, hogy a feketétől nehéz megszabadulni!!!

Én befestettem először kékesfeketére, kikopott másfél hónap alatt.

Aztán befestettem sima feketére, 1 hónap alatt kikopott.:D

Nálam könnyen megy a megszabadulás tőle :P

2011. dec. 5. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!