Mit tudtok a keratinos hajegyenesítésről?
Érdekelnének az előnyök, hátrányok, anyagiak és hogy mennyire elterjedt, tehát vidéken is találok fodrászt aki alkalmazza?
A hajam hátul kb hátközépig ér, elöl vállig, tépett, Festve is van. 1 éve daueroltattam, félig van lenőve. Nagyon szénakazal. Ha nem vasalom ki, nem is hordom leengedve, csak fejtetőn egy gubó kontyként.
Köszönöm!
Nincs igazán elterjedve.
Inkább fizikai mint kémiai egyenesítés. Az egyenesítő folyadékot a hajadra kenik, egyenesre szárítják, kivasalják és megmossák. 2-4 hónapig tart a hatása. Hőkárosodással járhat max. Kémiailag nem teszi tönkre a hajat mint a dauervíz. Még az afroamerikai hajat is ki lehet egyenesíteni vele. Az első pár mosásig kicsit waxosnak tűnhet a haj. 2 napig nem érheti víz és nem szabad összekötni sem a hajat. Akár szőkített hajon is alkalmazható.
Azt nem tudom hogy mennyibe kerül megcsinálatni csak azt hogy Amerikában a folyadék olyan 6-10 ezer forint között mozog.
Értem. Köszönöm! :)
Esetleg személyes tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!