A hajszínező teljesen eltűnik, lekopik a hajról?
Sziasztok!
Sötétbarna hajam van, és ki szeretném próbálni, hogy hogyan állna a fekete haj.
Viszont félek beszínezni, mert ha rosszul áll félek, hogy nem fog lekopni :S és nem akarok foltos, csúnya hajjal járkálni :S
És nem akarom azért majd levágatni a hosszú hajam :S ha majd nem akarna lejönni a színező, hogy hamarabb lenőljön.
Szóval tanácsokat kérnék, hogy bevállaljam-e vagy sem?
Ti milyen színezőt javasoltok?
És hogy nektek ha színeztétek a hajatokat, le jött-e maradéktalanul róla a festék?
Nos nekem sötétbarna az eredetim, és még régebben 22 évesen beszíneztem feketére a Palette creme tone 24 hajmosásig tartó hajszínezőjével...nos én csak egyszer színeztem be, de kb. 2 centis lenövésem volt, mikorra kb. egyszínű lett az eredeti hajammal.
Most is ezzel a feketével színeztem be, és elmondhatom, hogy 1,5 hónapja megvan, ugyanúgy fekete, talán picit jött ki belőle, néhol picit a napon barnása csillog, de azért fekete még bőven!
Mivel eléggé sötét az eredeti hajam, így alig látszik a lenövésem!
Én április elejéig nem fogom semmivel színezni, szerintem addigra fog kikopni kb, az eredetimre.
Ha be is színezed, ne színezz rá mégegyszer, míg ki nem kopott, mert az már tartós lesz!!!
Nekem ilyen az eredetim (sötétbarna)
így kipróbálhatod, ha neked is hasonló az eredetid.
Köszi szépen mindenkinek :) Aranyosak vagytok, hogy segítetek ^^ Hát ezek után szerintem nem vágok bele :D ... Jó ez így :)
Max majd öreg koromban ha megérem, hogy őszülni fogok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!