Palette fekete csokoládé tartós hajszínezőről mi a véleményetek?
24 hajmosásig tart elvileg.
Aki használta, mennyire volt tartós, gyorsan kopott? Nektek is majdnem fekete lett a hajatok? A képen nem annyira sötét, de olvastam hogy sokaknak majdnem teljesen fekete lett a haja.
Középbarna, váll alá érő hajam van.
Köszi! :)
Köszi a választ!!
Amikor kopott akkor nem volt matt, fénytelen, vagy valami más miatt csúnya?
Boldog Karácsonyt!! :)
Rendben, köszi!
Egyébként befestettem és nagyon tetszik a színe :)
Szia!
Majd kiírod hogy kopik :D ? Én félek beszínezni a hajam, mert félek hogy nem fog lejönni róla, ha nem tettszik :S
Ugyan ilyenem van, de nekem nem akar kikopni!
Átmegy ilyen bordós-barnás kopott színbe a hajam, velem van a baj? :O
De amúgy nagyon szép ez a szín, életem egyik legjobb döntése volt amikor beszíneztem evvel, és már fél éve folyamatosan ezt veszem! :-)
Azt olvastam, hogyha barnával fested be akkor az úgy kopik ki, hogy kicsit vöröses színe lesz, de nem gondoltam hogy ennél a sötét színnél is.. :S
Egyébként te mindig hajszínezőt veszel, vagy ebben a színben van rendes festék is?
Kedves 5. válaszoló :)
Eddig kb 7-szer vagy 8-szor mostam meg a hajam, és kicsit már kezd kopni, világosabb lett :( De szerencsére nem sokkal világosabb. Mások is észrevették, úgyhogy tuti nem azért van, csak mert megszoktam és úgy látom. Mondjuk az igaz, hogy én elég sűrűn mosok hajat, de azért írtam így hogy kb 7x vagy 8x mostam meg, és elvileg 24 hajmosásig tart.. Legközelebb rendes festékkel festem be szerintem, de majd még meglátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!