Vannak olyan egyenes hajú (középhosszú, hosszú hajúak) lányok akik dauertatják a hajukat?
Figyelt kérdés
hol és mennyibe kerül?
számít hogy festet a haj vagy sem?
2012. jan. 7. 06:33
1/2 anonim válasza:
HA festett a hajad és fekete az alapból picit roncsoltabb... Ha még be is daueroltatod abból katasztrófa lesz... Szerintem hosszú hajat nem éri meg daueroltatni... Nekem is volt, egy hét alatt kiment belőle 4000 forintba került. De ez még nagyon régen volt, az árak is emelkedtek szerintem.
2/2 anonim válasza:
Nekem kb. a vállamig ér a hajam és be van dauerolva. De előtte lenövesztettem a festéket, hogy azért ne roncsolódjon annyira, úgy tudom vagy dauer vagy festés a kettő együtt már túl nagy megterhelés a hajnak. Árat nem tudok mert ismerős csinálja, és kevesebbet kér tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!