Levágassam a hajam?

Figyelt kérdés

Nem valami jó kép de látszik, hogy milyen hosszú kb. [link]

Nem törik a hajam, semmi baj nincs vele, csak már unom egy kicsit. arra gondoltam, hogy levágatom, nem Nagyon rövidre inkább ilyen váll alá érőre. Tudnátok valami jó hajatak mutatuni?

2012. jan. 6. 22:54
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

ez mind jó :)

Én nem merném bevállalni,mert ha hosszú és szépen begöndöríted,v kiegyenesíted az alkalmakkor nagyon szép tud lenni:)

Minél rövidebb,annál jobban kell állítgatni(hajlakk,hajhab,beszárítás stb)...

2012. jan. 6. 23:21
 2/7 A kérdező kommentje:

ám én is ilyesmire gondoltam mint amit linkeltél, csak nem ennyire rövidre :)

Csak úgy félek levágatni, sosem volt hosszú hajam,mindig arra vágytam, most meg hogy megnőtt addigra meguntam :D

2012. jan. 6. 23:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne vágass belőle egyetlen centit se most még! Gyönyörű hajad van! Maximum akkor vágasd le, mikor már a derekadig ér és nagyon kényelmetlen. De akkor is úgy, hogy ilyen legyen, mint a képen.
2012. jan. 7. 05:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Igaz nem sok látszik belőle, nem tudom hátulról milyen lenne, de így elég vékonynak és egészségtelennek tűnik a vége. Én a helyedben levágatnék kb. 10 cm-t a végéből, de nem tépetném meg, mert akkor semmire nem mentem vele. Fent nagyon szép dúsnak tűnik a hajad, én ezt hangsúlyoznám ki, max. 1-2 réteget vágatnék bele.
2012. jan. 7. 07:39
 5/7 anonim ***** válasza:
A vége tényleg el van vékonyodva. Én csak azt vágatnám le a helyedben és növeszteném tovább.
2012. jan. 7. 08:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen el van vékonyodva a vége mert azelőtt mindig ki volt ritkítva mert rengeteg hajam van. De aztán már olyan kevés lett hogy úgy gondoltam hogy lenövesztem. Lehet hogy csak a végét nyiratom le. :) Köszi a válaszokat
2012. jan. 7. 10:05
 7/7 anonim válasza:

Nekem sokaig hosszu hajam volt(kb.akkora mint neked),es tavajelott nyaron egyet gondoltam es levagattam olyan rovidre mint a 2.kommentbe linkelt kepek.Nagyon szerettem roviden.Kenyelmes volt,megkonnyebbult tole a fejborom.Sokan mondtak,hogy jol all(es szerintem is).

1 evig volt rovid hajam most akarom novelni.Nagyon felfrissult a hajam,persze egy ev alatt teljesen kicserelodott.Eros es szep fenyes.

szoval... kell a valtozas...

Ne sajnald a hajad... Megno az majd.

Es a rovid hajbol is lehet frizurat csinalni es azzal is lehetsz nagyon elegans,es noies.:D

2012. jan. 7. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!