Nagyon tönkretette a hajadat a szőkére festés? Mióta fested?
Nem ajánlom a szőkét senkinek.
Én voltam szőke és olyan lett a hajam, mint a drót! Töredezett és nem csak a vége, hanem úgy képzeld el, hogy egyszerűen eltört. Mintha fognál egy ceruzabetétet és félbetörnéd! Kellett egy év mire helyrejött, minden héten félórás zsírospakolást tettem rá és nem festettem. Helyrejött, de azthiszem nem festem többé csak színezem.
23/N
Nekem a szőke tette a legjobban tönkre a hajamat, nagyon száraz volt és törött amikor szőkére festettem. Amióta fekete a hajam, azóta nem töredezik és nem száraz és nő is a hajam. Jelenleg kékesfeketére van festve.
28/N
Kérdező! ha az eredeti hajad nem szőke, akkor ezek a színezők nem fognak semmit érni!
Először is a vörösesbarna színt kellene leszedni a hajadról. Állítólag van olyan szer, ami csak a festéket szedi le a hajról és kíméletes, de nem tudom mi a neve, DM-be vagy Rossmannba lehet kapni az biztos. Érdeklődj utána. Lehet hogy elsőre nem fogja leszívni, és meg kell ismételni.
1.Egyszer érdemes lenn ezzel leszedni a színt,
2.aztán tehetsz rá szőkítőport+hidrogén peroxidot (9%-ost h ne roncsoljon!).
3. Palette hamvasszőke hajfestékei közül valamelyik
Ha az eredetid nem túl sötét akkor a lenövéskor elég egy elég világos és sok színt világosító hajfestékkel festeni a tövét.
Ez a vöröses-barnás hajszín már attól a festékleszedőtől lett sajnos :/ Az eredeti hajszínem az seszínű sötétszőke de hasonlít ahhoz ami most van mert a mostani se nagyon sötét.
Köszönöm a válaszokat!Már végképp nem tudom mit csináljak de biztos sikerül majd döntenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!