Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kell gondozni a rasztás...

Hogyan kell gondozni a rasztás hajat?

Figyelt kérdés
Hajmosás, horgolás, stb? Mit hogyan? (Vékonyabb tincsekről lenne szó.)
2008. márc. 30. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hajmosás: hát nem sűrűn, hogy a tincsek ne legyen stapálva. És fontos olyan sampont használj ami minél kevesebb izé-bizét tartalmaz, gondolok itt a hajbalzsam stb. a lényeg hogy minél kevesebb esélye legyen a hajadnak szétcsúsznia. A rasztahajad mosásában akár segítséget is kérhetsz, mert nagyon óvatosan kell mosni, hogy minél kev... .Én ajánlom a sima WU2, egyébként olcso is szóval no para

Horgolás: azt mindenképpen, hát azt a kinézetről állapíthatod meg, hogy mikor kell neki esni.

Sodorgatás: mindennap foglalkozz a kis tincseiddel tincsek mennyiségétől függően Én személy szerint ajánlom a reggelt, ébredés után mert akkor tud a legbénnábban állni az ember haja. A tövét sodorgasd ( két újjad közé fogva morzsolgatod) így biztosítod hogy a hajad töve is kusza, "kócos" legyen, mert ezt kell elérni.

Itt csak septiben összeírtam a mi eszembe jutott de ajnálok pár oldalt is.

A legjobb oldal ez [link]

Et konkréta ezekről szól: [link]

Ezek meg az én kedvenc oldalaim, mindegyiken találhatsz egykét érdekes infót.

[link]

[link]

[link]

itt keresd a Dread Lock kifejezést.

Ui.: És a még FONTOS "Hajuk Judea oroszlánját jelképezi, de jelenti még a rendszer elleni lázadást, és a valódiságot."

Amorfiana

2008. márc. 31. 20:51
 2/2 anonim ***** válasza:
91%
tökéletesen egyetértek az előttem szólóval,még annyit,hogy rossmannba lehet fodrász sampont kapni,az is tökéletes :)
2008. júl. 31. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!