Pattanásra vmi házi praktikákat ami hamar eltünteti?
Amiket én használok, és beváltak:
1. 3 evőkanál méz + 1 teáskanál őrölt fahéj - Összekeverem, felkenem, és legalább 20 percig fent hagyom, majd lemosom. Pattanásra, pirosságra nagyon jó, én szeretem éjszakára is fent hagyni, ilyenkor ajánlott lefekvés előtt fél-1 órával felvinni hogy ne folyjon mikor lefekszel + egy törölköző a párnádra nem árt.
( Ez eg picit büdös sajnos..:/ )
2. Uborka - lereszelem, felteszem az arcomra, fél óra múlva lemosom. Nagyon kisimul, felfrissül tőle az arc, kevésbé lesz zsíros, olajos (ezáltal kevesebb pattanásod lesz).
3. Ha kibújófélben van egy pattanásom, akkor fogok egy szelet paradicsomot, és negyed órára rányomom a kezdődő gyulladásra, nagyon szépen visszahúzódik tőle.
4. Lefekvés előtt - ha épp semmilyen maszkot nem tettem fel éjszakára - egy jégkockával dörzsölöm át az arcomat, nagyon jó érzésű lesz tőle, és halványítja a hegeket :)
És minden nap tisztítsd!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!