A szolin kivűl milyen barnító, , módszerek" vannak még?
Figyelt kérdés
Anya nem akar szoliba elengedni, de én viszont szeretnék barnább lenni, mert zavar,hogy ennyire fehér a bőröm. Milyen más módszer van-ami lehetőleg nem káros-, vagy mit mondjak anyának, hogy meggyőzzem a szoliról? nem szeretnék sokat, csak heti 5-6 percet,és csak nyárig csinálnám. L/152012. jan. 4. 18:59
1/10 anonim válasza:
önbarnító krém. testápolókba is raknak már. pl dove, johnson's
2/10 anonim válasza:
Vannak bőrrákot okozó módszerek. Ezen kívül vannak még olyan dolgok, amelytől elrákosodik a bőröd. Van még olyan is, amitől rákos leszel. Nem gyógyítható, egészen biztos, hogy belehalsz, de addig pokoli fájdalmaid lesznek. Ha most kezded, húsz évesen már eltemetve lehetsz. Anyával meg nem kell foglalkozni.
3/10 A kérdező kommentje:
a testápolóval már próbálkoztam, de nem sikerült egyenletesen lekennem magam, és valahol mindig folt maradt. Te hogy szoktad csinálni? (:
2.kommentelőnek: tudom nagyon jól, hogy mennyire veszélyes, de nem kioktatást kértem, hanem segítséget. ahogy fent is irtam, olyan módszert szeretnék leginkább ami nem káros.
2012. jan. 4. 19:12
4/10 anonim válasza:
Legyél bátor majd akkor is, amikor a szemedbe vágják, hogy van még három hónapod.
5/10 A kérdező kommentje:
azt hiszem nagyon férre értettél.
2012. jan. 4. 19:39
6/10 anonim válasza:
Önbarnítónak egy titka van, előtte alapos bőrradír. meg még egy, gyakorlás. Eleinte nekem is foltos lett a végeredmény, de minél többször csináltam, annál jobb volt. most tél van, sok ruha van rajtad, nem lesz feltűnő, ha nem tökéletes mindenhol. Ja a tenyeremet le szoktam törlni nedves törölközővel, így nem lesz barna.
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm. (: Lehet megpróbálkozom vele (: és ezt minden nap használod, ugy mint egy rendes testápolót?
2012. jan. 7. 19:46
8/10 anonim válasza:
kozmetikákban csinálnak olyat, hogy rád spriccelik a festéket olyan mintha zuhanyoznál. viszonylag egyenletesen fed, de nem tartós, mert fürdéssel lejön néhány nap alatt.az árát nem tudom,de biztos változik kozmetikánként.
9/10 anonim válasza:
Nem használom minden nap, kb 2-3 naponta.
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, az az "UV menes szoli" =lefújatás. Én is néztem már. Kb. 5-6 napig marad fent, aztán kopik. és 3000-4000 körül van 1-1 alkalom.
A barnítókrémet lehet megfogom peóbálni.
Közsönöm mindenkinek a válaszokat (:
2012. jan. 9. 05:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!