Barnaság szoli és nap nélkül? Milyen barnító módszerek léteznek? Ki mire esküszik?
Figyelt kérdés
Eddig szoliztam, de az elrettentő hírek miatt, amely a szoliról keringenek, megijesztettek.Szeretnék kipróbálni valamit, amivel barna lehetnék, valami olyat, aminek nincsenek káros hatásai.Segítenétek ebben?:)
Köszönöm:)
2010. jan. 26. 20:17
1/8 anonim válasza:
nem tudom, de te is belegondolhatnál abba hogy nem hiába van olyan színed amilyen. az a természetes, és mindig az áll a legjobban mindenkinek ami természetes. minek ezt elrontani szolival meg krémekkel? hagyd a fenébe a divatot.
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat:)
nem divatból szoliztam eddig sem, csak nekem mindig is sápadt, fehér bőröm volt és a suliba csúfoltak, hogy ú de sápadt vagy...ezért kezdtem bele...
2010. jan. 26. 20:25
3/8 anonim válasza:
Sundance barnító sprék nagyon jók (DM)
Önbarnító testápolók esetleg?
4/8 anonim válasza:
Kiwisun-Aqua tan, ott rád fujják a szint(: kb addig tart mint a szoli és nem káros.
5/8 anonim válasza:
Hát, ha annyira csúfoltak a sápadt bőröd miatt, lehet nem igazán kellene nagyon szoliba járnod, különben jó kis bőrproblémáid is lehetnek még belőle, mert ha annyira sápadt, akkor valószínűleg különösen érzékeny a bőröd. Persze a Te döntésed.
6/8 A kérdező kommentje:
jó ötletek:)
köszönöm a válaszokat:)
2010. jan. 26. 21:51
7/8 anonim válasza:
Nekem a barnítós testápoló jött be. Dove-párti vagyok, csak annyi, hogy ott nem a világos, hanem a közepes bőrre valót kell megvenni, mert ez az, ami fog is.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. jan. 27. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!