Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pécsen kozmetikus aki nem...

Pécsen kozmetikus aki nem gőzöli az arcot?

Figyelt kérdés
A régi kozmetikusom már nem praktizál, és olyan kozmetikust keresek aki nem gőzzel puhítja az arcbőrt hanem valami krémmel bekeni, lefóliázza, és meleg kendőt tesz rá. Tudna valaki ajánlani nekem? Köszönöm! :)
2012. jan. 4. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A Megye u. 14. sz alatt van a Coco Kozmetika.

Csak ajánlani tudom!!!

2012. jan. 4. 14:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és azt megtudnád mondani hogy milyen árban vannak? (Tisztítás érdekelne)
2012. jan. 4. 16:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Szívesen!

Figyi, nem tudom, de nem drága hely. Azt ajánlom, hogy hívd fel őket, és kérdezd meg. (Úgyis időpontot kell kérni.) 72/327-211

Mellesleg a tulaj, Rita, kínai gyógyászatot is tanul, szóval nem csak külsőleg tud megszépíteni, hanem nagyon sok szépséghiba belső okát is tudja, és van rá pl. teája, meg mindenféle.

2012. jan. 4. 18:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megfogom keresni :) Majd írok :)
2012. jan. 4. 21:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Okés, várom! :)
2012. jan. 4. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!