Törik, lassan nő, göndör. Mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon törik a hajam, és nem tudom mit tehetnék ellene. Már több mint egy éve nem is vasaltam, és kb már 3 hónapja nem is szárítom. Ráadásul még lassan is nő.. egy éve nem csinálok vele "semmit" mert növesztem de nagyon lassan nő.. Ezt lehet valahogyan serkenteni? A másik, hogy ha ki is vasalom kimegyek a levegőre nem kell neki fél-egy óra és már begöndörödik mit tehetnék azért, hogy ha kivasalom egyenes maradjon? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)2012. jan. 4. 06:15
3/5 anonim válasza:
1. ne vasalj
2. használj jó minőségű szilikonmentes balzsamot
3. használj jó minőségű bio/natur sampont
4. szedj belsőleg vitamint
4/5 anonim válasza:
Nem azt mondtad, hogy nem vasalod? Akkor nem mindegy, hogy begöndörödik? A hajad azért van ilyen állapotban mert gondolom állandóan vasaltad és nem ápoltad megfelelően. Ricinusolaj pakolásként (serkenti a hajhagymákat, plusz kevésbé lesz száraz, töredezett). Használj otthon elkészíthető pakolást (oliva vagy mandulaolaj, tojássárgája,méz) min. hetente 1x, ha látod a javulást akkor elég lesz havonta 2x.
Ami meg a töredezett részt illeti vágasd le, azért nem nő mert szétégetted a hajvégedet.
5/5 A kérdező kommentje:
Már több mint egy éve nem vasaltam, és régen sem minden nap... Egy bulira vasaltam ki és lehajlakkoltam de begöndörödött.. és ha bekenem tojás sárgájával a hajam hetente egy szer akkor az miben segít? kevésbé lesz töredezett, vagy gyorsabban fog nőni?
2012. jan. 4. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!