Miért olyan népszerű a nők körében a Gliss Kur fújós, nem kimosandó balzsamspay?
Én is azt használom :)
tényleg jó.
Őszintén szólva nem tudom. Egyszer vettem, mert akciós volt úgy, hogy egy sampon és egy ilyen fújós balzsam volt összecsomagolva.
Nekem iszonyatosan viszket tőle a fejbőröm, volt olyan, hogy ki is sebesedett. Úgyhogy inkább maradok a hagyományos kimosandó változatnál, ez kb 2 perccel hosszabbítja meg a hajmosás folyamatát, és legalább nincs minden bajom tőle.
Biztos van, akinek bejött, de én csak rosszat tudok mondani.
Mert megkönnyíti a fésülködést és nagyon jó illata lesz a hajamnak tőle. Én szeretem vizesen (hiába mondják, hogy nem tesz jót, én amióta élek így fésülöm és semmi baja ettől a hajamnak)kifésülni a hajam és enélkül szinte lehetetlen lenne. Én emellett használok mindig pakolást is. Az összes GK spray nagyon jó kivétel a fekete, mert attól szörnyen zsírosodik a haj.
20/L
hát én nagyon szeretem. Igen könnyebb kifésülni, meg nekem a száraz hajamnak nagyon jót tesz.. és nem zsírosítja be.
Még jó, hogy írtátok, hogy A fekete nem olyan jó, mert akk rózsaszínt veszek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!