Szereted, ha más fésüli a hajadat?
Figyelt kérdés
Kinek engeded meg, vagy ha nem szereted, akkor miért?2009. máj. 22. 17:31
1/12 anonim válasza:
Persze, barátnőim szokták, de csak ritkán. Órákig el tudnék lenni, miközben fésülnek. :)
2/12 anonim válasza:
én is imádom, de engem nem fésül senki :-(
3/12 anonim válasza:
én nem szeretm,mert nagyon érzékeny a fejböröm,a legkisebb huzás is fájdalmat okoz,anyai nagyanyámtol örököltem,gy engem nem fésülhet meg senki.
4/12 anonim válasza:
csak ha anyum fésüli de ő is ritkán...(már 20 vagyok szóval nem szokásos jelent nálunk a hajfésülés...)
5/12 anonim válasza:
Én imádom. Az fésüli aki csak akarja:-))))
6/12 anonim válasza:
Utálom. Senkinek nem engedem meg, hogy fésülje a hajamat, csak a fodrászom (15 éve ő a fodrászom). Még a Páromnak sem engedem meg. Én sem turkálok senkinek a hajában, így ugyanezt elvárom... :D
7/12 anonim válasza:
Nem szeretem, ha más fésüli a hajamat. Az én hajamhoz az isten fodrászomon kívül más ne érjen, mert utálom, ha a hajammal babrálnak. Ne fésülgessék, ne taperolják, ne nyúljanak hozzá. Ha valakinek megengedem, hogy megfogja, akkor minimum imádom az illetőt.
Egyébként nálam ez ilyen gyerekkori "trauma". Amikor kislány voltam, nagyon szép, csigásan göndör hajam volt, és mindenkinek az volt a mániája, hogy a hajammal babarált, fogdosta, fésülgette, és én azt nagyon nem szerettem.
8/12 anonim válasza:
Én szeretem, ha fésülik a hajamat, el tudnék aludni közben :D
9/12 anonim válasza:
Szeretem nagyon,ha jól csinálják, főleg mivel a tarkóm egy elég kényes zóna a testemen... :)
10/12 anonim válasza:
nem,nem,nem..egyszerűen feláll a bőr a hátamon ,ha valaki babrálja..:S
bezzeg a barátom szereti ,ha turkálom a haját..midnig bealszik 2perc alatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!