Levágatnád a derékig érő szép hajadat?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 13:40
1/27 anonim válasza:
Levágattam...de nagyon megbántam.Már harmadik éve,és nem akar megnőni...még mindig csak a melltartómig ér :S
Pedig váll alatt érőre vágattam...szóval mostmár nem vágatnám le.
2/27 anonim válasza:
Nem. Pedig most a nagy meleg és tűző nap iszonyatosan tönkretette a végét és vagy 30 cm-t minimum le kéne vágni belőle, de nincs szíven. Bármi áron, de helyre fogom hozni.
3/27 anonim válasza:
igen.Nekem nem tetszik a nagyon hosszu haj,nem találok izgatót benne.Jobban tetszik a kleopatra
4/27 anonim válasza:
de nem mindenkinek áll jól szerintem
5/27 anonim válasza:
Én is úgy jártam mint az 1. válaszoló, nekem sem akar visszanőni, most ér a hátam közepéig, de ha egy kicsit is megnő akkor már törik is :S szoval én nem vágatnám le (mégegyszer).
9/27 anonim válasza:
sajnos nagyon hülye voltam hogy levágattam a hajam vmi ilyesmi hosszú volt:
és ilyesmi hosszúságúra vágattam le:
annyira de annyira megbántam :'( ha vágatsz belőle ne vágass belőle sokat most 1 éve növesztem a hajam és már sokat nőtt most ilyesmi hosszú:
és szerintem most ilyesmi hosszúságnál is maradok nem növesztem tovább rengeteg baj van a hosszú hajjal de nagyon szép is tud lenni ez a kettő közt van pont jó igy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!