Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágatnád a derékig érő szép...

Levágatnád a derékig érő szép hajadat?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 13:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
57%

Minek kell itt össze-vissza pontozni? Nem értem. Ízlések és pofonok. Nekem fenék alá ér a hajam de nem vágatnám le semmi pénzért. Nem értek egyet abban, hogy igénytelen hatást kelt, pláne akinek egészséges a haja.

Nem tudom, nektek az ilyen miért igénytelen és undorító, szerintem nagyon szép:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. júl. 29. 10:42
 22/27 anonim ***** válasza:
Életem legjobb döntése volt amikor levágattam. Barátnőmnek meg egyenesen le kellett vágatnia, mert bár szép volt és egészséges, de a súlya nagyon húzta lefelé és állandóan fájt tőle a feje. Egy sor orvosi vizsgálaton volt, hogy kiderítsék a fejfájás okát, de minden lelete jó lett. Végül az egyik dokinak elsült az agya, elküldte fodrászhoz, vállig érő lett a haja (mellesleg sokkal dögösebb lett vele) és a tünetek megszűntek!
2010. júl. 29. 19:28
 23/27 anonim ***** válasza:
71%
Simán, mivel a túl hosszú haj hiába szép, de akkor sem jó, mert vagy kislányos vagy tőle (tinikorban), vagy háziasszonyosnak tűnsz miatta (25 felett), ha meg még csinos is vagy mellé, akkor egyértelműen a mostani ribanc-celebekre hajaz a dolog, ami ugye szintén nem jó. Amúgy szerintem is sokkal igényesebben néz ki egy lány félhosszú, max hátközépig érő hajjal. Az meg a másik fele, hogy a romák tradicionális hajviselete a sima hosszú, lógó haj.
2010. júl. 29. 19:33
 24/27 anonim válasza:
nem vágatnám le semmi kép mert azzal szenvedek hogy végre sikerüljön hosszabbra növesztenem!:-S
2010. aug. 5. 13:08
 25/27 anonim ***** válasza:
Dehogyis, mindenki dicséri, mert sötétbarna és szép hullámos:)
2010. aug. 7. 01:02
 26/27 anonim ***** válasza:
22%
Igen..de nem biztos :D:P
2010. aug. 7. 01:15
 27/27 anonim ***** válasza:
88%

én levágattam a fenekemig ért, vállig érőre (először), aztán 3 hónap múlva van, ahol csak 3 cmes!!xDxD

de nem bántam meg, mindig ezt csinálom......:-Dhihi

2010. aug. 7. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!