Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek tetszik az ilyen haj?

Nektek tetszik az ilyen haj?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Vagy a kibontott haj mindenképp szebb?

Nekem mell alá ér egy kicsivel a hajam, és majdnem mindig kibontva hordom, néha feltupírozom a tetejénél, de néha már unalmas.

2012. jan. 3. 21:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem tom fiut vagy lányt kérdezel de mint lány, nekem nem tetszik,mert oylan mintha gyorsan összefognád mert valami munkát csinálsz....ha egy lofarok log le fejtetöröl akkor az sokkal szebb
2012. jan. 3. 21:17
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem se tetszik. ha szorosabban lenne összefogva, akkor tetszene. az a baj az ilyen hajaknál, h a nagy homlokú lányoknak ritkán áll jó, pl. nekem se áll jól a feltűzött haj.
2012. jan. 3. 21:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik ez a fajta laza konty! :) Valahogy mikor én próbálom megcsinálni, mindig túl szoros lesz... :S

22/L

2012. jan. 3. 21:23
 4/11 anonim ***** válasza:
csak a második néz ki jól :) én így szoktam hordani :)
2012. jan. 3. 21:39
 5/11 anonim ***** válasza:
az első ronda, de a második király! :)
2012. jan. 3. 22:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Tetszik, tökjó mindkét képen :D
2012. jan. 3. 23:46
 7/11 anonim ***** válasza:
A második nekem is bejön.
2012. jan. 4. 03:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem elég igénytelen az ilyen laza konty,főleg,hogy a tarkónál fél hajkoronád kilóg.Legalább normálisan legyen összekötve vagy valami.De én szerintem a kibontott haj sokkal szebb,elvégre a haj a díszünk nekünk nőknek,minél több,minél nagyobb,általában annál jobb.És a kiengedett hajat is fel lehet ám néha dobni,egy-egy melírral,göndörítéssel,fonattal,stb.
2012. jan. 4. 03:57
 9/11 anonim válasza:

Egyik frizura sem tetszik, a kibontott haj szebb.

Ami viszont nagyon fontos: a tupírozás teljesen tönkreteheti.

2012. jan. 4. 17:11
 10/11 anonim válasza:
a másodikat hogyan kell megcsinálni?
2012. máj. 12. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!