Nektek tetszik az ilyen haj?
Figyelt kérdés
Vagy a kibontott haj mindenképp szebb?
Nekem mell alá ér egy kicsivel a hajam, és majdnem mindig kibontva hordom, néha feltupírozom a tetejénél, de néha már unalmas.
2012. jan. 3. 21:14
1/11 anonim válasza:
nem tom fiut vagy lányt kérdezel de mint lány, nekem nem tetszik,mert oylan mintha gyorsan összefognád mert valami munkát csinálsz....ha egy lofarok log le fejtetöröl akkor az sokkal szebb
2/11 anonim válasza:
nekem se tetszik. ha szorosabban lenne összefogva, akkor tetszene. az a baj az ilyen hajaknál, h a nagy homlokú lányoknak ritkán áll jó, pl. nekem se áll jól a feltűzött haj.
3/11 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a fajta laza konty! :) Valahogy mikor én próbálom megcsinálni, mindig túl szoros lesz... :S
22/L
4/11 anonim válasza:
csak a második néz ki jól :) én így szoktam hordani :)
5/11 anonim válasza:
az első ronda, de a második király! :)
8/11 anonim válasza:
Szerintem elég igénytelen az ilyen laza konty,főleg,hogy a tarkónál fél hajkoronád kilóg.Legalább normálisan legyen összekötve vagy valami.De én szerintem a kibontott haj sokkal szebb,elvégre a haj a díszünk nekünk nőknek,minél több,minél nagyobb,általában annál jobb.És a kiengedett hajat is fel lehet ám néha dobni,egy-egy melírral,göndörítéssel,fonattal,stb.
9/11 anonim válasza:
Egyik frizura sem tetszik, a kibontott haj szebb.
Ami viszont nagyon fontos: a tupírozás teljesen tönkreteheti.
10/11 anonim válasza:
a másodikat hogyan kell megcsinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!