Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet ápolt, puha,...

Hogyan lehet ápolt, puha, bársonyos bőröm? Adnátok tippeket?

Figyelt kérdés

Mit kéne tennem, hogy a bőröm szép, sima, egyenletes legyen. Most kb úgy néz ki mintha rinocérosz bőröm lenne. Pattanások hege is látható rajta (amik lassan halványulnak bőrradír hatására) Ez mellett miteszeres is, és elvétve pattanások is vannak.

Amit tenni szoktam vele: Sminklemosó helyett folyékony szappant használok és vizet a smink lemosásához. Majd Nivea-val átkenem az arcom hogy minden apró koszt eltávolítson.

Este bekenem Embrimycin gél-el. Vagy néha nivea-val, esetleg néha körömvirág krémmel.

Nap nagy részében alapozó van rajtam.

Mit egyek, mit igyak. Mit ne tegyek? Mivel ápoljam? Adnátok tippeket?

22/l

2012. jan. 3. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Sima" folyékony szappan helyett szerintem használj teafaolaj szappant, az nagyon jó a pattanásokra. A bőrradírt továbbra is szorgalmasan, és szerintem a körömvirág is biztosan jót tesz neki :)

Amit még tudnék ajánlani az annyi hogy néha tegyél fel egy-egy otthoni pakolást, rengeteget találsz a neten, pesze bőrtípusodnak megfelelőt.

Enni kevés édességet inni meg sok-sok-sok vizet. Meg csalán teát, nekem kicsit jobbak tőle a hegeim. Időnként fel is gőzölheted vele az arcod.

2012. jan. 3. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Pattanásokra kén szappan, élesztős maszk, almaecetes víz. Hogy sima legyen, arra csak a mézes-cukros arcradírt tudom ajánlani, csak az nemtom mennyire jó a pattikra. Egy kis mézet keverj össze valamennyi cukorral, és azzal radírozz, de óvatosan, hogy nehogy felsértse a bőröd vagy a pattanásokat
2012. jan. 3. 17:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! kipróbálom őket :)
2012. jan. 3. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a tejes-sós radír jött be a legjobban.Tejet összekeversz annyi szóval,hogy kenhető massza legyen(jobb a finomra őrölt,tengeri só),és végigdörzsölöd magad.Nagyon puha lesz tőle a bőröd.Esetleg mézet is tehetsz ele,úgy folyékonyabb és könnyebben kenhető lesz.Kicsit durva határú lesz,icipicit tud fájni,de egyáltalán nem vészes,inkább bizsergető érzés.És a végeredmény nagyon puha bőr!Ha sok vizet iszol,az is sokat segít,hisz a bőr sok vizet tartalmaz,és hidratálni úgy a legjobb,ha "belülről"hidratálsz!
2012. jan. 4. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!