Mivel lehet a dekoltázst ránctalanítani?
Én is hason, oldalt alszom. Állítólag csak akkor nem lesz ha háton alszol vagy akkor javul. De én úgy nem tudok aludni soha.
Semmi nem használ rá, én még fiatal vagyok nagyon, de annyira mélyek a ráncok, hogy az hihetetlen.
Én szilikonos kézkrémmel szoktam ott bekenni, az megemeli és kitölti. Különben pedig nem érdekel nekem a hasam is elég szőröskés, szóval rajtam minden erőteljesebb, tehát az összképbe nem tűnik fel.
Én a számra is azt használok, meg az arcom (szám) körüli ráncokra. Nem azt mondom, hogy eltünteti de reggel felkenem estig szépen kitölti, és a számat is szépen megformálja.
Jelenleg az avonos gazdagon hidratáló krémet használom, most megújult de a régi valami szilikonos, glicerines volt. De mindegy a lényeg, hogy valami szilikon vagy hasonló legyen benne mert az nem csak beszívódik, hanem fel is tölti a barázdákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!