Milyen hidratáló krémet ajánlotok mindennapos használatra?
Alapjáraton zsírosodó, pattanásokra hajlamos bőröm van, viszont így télire a szemöldököm, orrom körül hámlik nagyon, csúnya, főleg sminkben látszik. Mit ajánlotok?
Köszi!
Nappalra válassz egy könnyű krémet, nem tudok neked javasolni, viszont engem is érdekelnek a válaszok, mert az én bőröm is vegyes, télen kiszárad, pedig alapjáraton zsíros, de amiket én eddig használtam (Rival de Loop, ill. Alverde) nem váltak be.
Éjszakára viszont nagyon ajánlom a Nivea regeneráló éjszakai krémjét, mert az nagyon hamar rendbeteszi a kiszáradt, hámló bőrt, szépen regenerál alvás közben.
Szia!
Nekem is hasonló típusú a bőröm, mint neked.
Anyunak van Garnier krémje, a pontos nevét most sajna nem tudom megmondani, mert nem vagyok otthon.
Sárga, kerek tégelyben lehet kapni, Rossmannban/Dm-ben 1300 ft körül van.
Nekem elég érzékeny volt mindig is a bőröm a kozmetikai szerekre, de ez bevált, 2-3 nap után már éreztem, hogy sokkal jobb, próbáld ki te is, ha gondolod.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!