Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet szárítás nélkül...

Hogyan lehet szárítás nélkül is dús hajat csinálni?

Figyelt kérdés

Szárítás nélkül lelapul a hajam, de szárítani nem szeretem, mert károsít.

Olvastam, hogy valahogy fel lehet fogni a hajat, hogy dús legyen, még vizesen.

Ti hogy szoktátok ? Hogyn kell ?

2011. dec. 30. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
a haj törhet, ha vizesen összefogod. vannak erre jó hajhabok (nekem pl. loreal paris mousse volume ultraerős fixálás, amiből egy diószem nagyságú (e hajhossztól függ, mekkora) habdarabot eloszlatsz a hajtöveknél. ábrán mutatja, hogyan kell dúsítani. az kezeiddel kicsit emeld meg a hajad, ne csak a tetejére tegyél, hanem "alá" is.:) remélem be fog jönni.:)
2011. dec. 30. 16:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, ezzel már prbóálkoztam. Nem rossz, nem rossz, de úgy összeállt a hajamban a hajhab, mintha centis korpáim lettek volna. ALig tudtam kiszedni a hajamból.

Inkább lemondtam róla...

2011. dec. 30. 16:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Pedig ezt használtam, szóval nem noname cucc.

[link]

2011. dec. 30. 16:08
 4/4 anonim ***** válasza:

ha picit kevesebbet teszel rá, hátha jobb lesz.:) de lehet, hogy a hajad nem szereti. :/

[link]

2011. dec. 30. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!