Mit kell vinni szoláriumba?
Figyelt kérdés
Mármint fürdőruha, vagy sima alsónemű, törölköző stb.?2011. dec. 30. 11:54
1/3 Fanka25 válasza:
Magadat :) Nem kell fürdőruha, ezt valósíinűleg onnan vetted, h a tv-be v interneten olyan képek vannak, ahol egy fürdőruhás csaj fekszik a szoliban..ez csak azért van, mert nem szokás meztelen lányokat mutogatni :D erre külön fehérneműt sem kell vinni, ha nem akarsz pucér lenni, akk hagyad magadon.én csak a bugyit szoktam, de azt sem a fertőzések miatt(csak olyan szoliba menj, ami tiszta, levan fertőtlenítve, nem pedig egy egy ezer éves 300ft-10percesbe:D), hanem mert így látom h mennyit barnultam:)
2/3 anonim válasza:
Nem kell oda semmi extra. Én egyszer voltam, hátha jót tesz a bőrömnek alapon, de nem jött be.
Az a szoli a legjobb szerintem, ahol ki van téve törlőkendő és fertőtlenítő, így magadnak tudod lefertőtleníteni. Én amikor mentem, a bugyit hagytam magamon, hiába fertőtlenítettem le magamnak úgy gondoltam, így jobb lesz nekem.
De lehet teljesen meztelenül is szolizni, ki hogy szereti. Törölköző sem szükséges.
16/L
3/3 cze válasza:
hajgumi hogy fogd össze a hajad ha hosszú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!