Arctisztítás saját vizelettel működik?
Figyelt kérdés
Esetleg próbálta már valaki?
Köszönöm.
2011. dec. 29. 19:40
1/7 anonim válasza:
Are you fuckin' kidding me? -.-"
2/7 anonim válasza:
Egy ismerosomnek szaraz bore volt, a laban foleg, es kiprobalta es a szarazsag elmulott.o heti 2-3-4 X hasznalta 2 hetig !
3/7 anonim válasza:
Hallottam már róla. És jókat mondanak. Hááát fogalmam sincs, nekem kicsit csúnya a bőröm pattanásos gondoltam, hogy kipróbálom. :)
4/7 anonim válasza:
Bear Grylls Meg is itta. Amúgy meg beteg vagy.
5/7 anonim válasza:
persze!!! vizelet felét az arcodra kend, felét pedig idd meg! De ha híg f*ssal vegyíted akkor hatásosabb!
6/7 anonim válasza:
Én is hallottam már róla, de a vizelet nem csak a folyadékból áll, hanem a szervezet számára szükségtelen dolgokból is. Szóval inkább maradjon ilyen a bőröm, de én vizeletet nem kenek magamra..
16/
7/7 anonim válasza:
várjatok-várjatok! még mielőtt mindenki pisibe dugná a fejét sztem keressetek inkább urea tartalmú krémeket. A vizeletben is ez van nagy mennyiségben (na meg felesleges mérgek,amiket a természetes méregtelenítési folyamatok után kiadunk magunkból). Szóval azért ez mégis barátibb. Egyébként ezek a krémek nem drágák,kb 800-1000ft körül vannak, de sztem a gyógyszertárban is lehet kevertetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!