Nincs tapasztalatotok iylen kanekalonnal való fonással kapcsolatban, ahol 3hónapig bevan fonva?
Nem teszi tönkre,max egy "kicsit" több kihullik mint egyébként. Én mondjuk ettől ijedtem meg nagyon,mert minden kibontásnál tincsekbe hullott ki a hajam tömkelege,de azt mondták ez normális,mert akkor jön ki az,ami 3 hónap alatt jött volna. Én ezt mégis sokalltam,szerintem azért több.
Igen sok idő. Fodrász mondjuk lehet kb 5-6óra alatt csinálja meg,de Nekem mindig a barátnőm fonta,akinek rendszerességgel 12 órájába telt.:) Tehát a duplája.
Hajvégre nem emlékszem,hogy tönkretette volna. Habár Nekem amúgy is töredezik a vége,illetve száraz.
Szerintem az ilyen haj,már maga egy viselet!:) Evvel bármit csinálhatsz,amit egyébként is szoktál a hajaddal,vagy szoktak a hosszú hajakkal (ha most Neked annyira nem hosszú) és mégis különleges lesz bármit csinálsz!:)
Nekem egyébként félig mindig le volt fonva,ezt úgy értsd,hogy elöl a fejem tetejéig parkettába volt és ehhez mindig új formát találtam ki (csiga, féloldalazva stb) és ez már maga egy kész frizkó volt,csak hátul variáltam a tincseket összefogva,félig felfogva kb ennyi.Imádtam!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!