1/5 anonim válasza:
Én csak a festékeit próbáltam ki. A színezőket is meg az extrém színeket is. Olyan középkategória.
2/5 anonim válasza:
A kék hajszínezője valami isteni. Csak sajnos ahol edig vettem, már nem forgalmazzák.
3/5 A kérdező kommentje:
En is hasznaltam anno a movie color szinezoket. A magentat meg a keket..
Esetleg vki hasznalt mar toluk hajpakolast, sampont?
2011. dec. 30. 11:57
4/5 anonim válasza:
A BES -nek többek között az is az előnye, hogy 100-as kiszerelésű még a többi hajfesték általában 60-as. Ez azt jelenti, hogy egy rövidebb frizura 2x is megfesthető egy tubus festékkel. A BES olasz cég és rengeteg féle fodrászati anyagot gyárt nagyon jó minőségben és kedvező az ára. Egyébként most hozott ki Regal Zero néven PPD és ammónia mentes hajfestéket. Nem véletlen kedvelt és elterjedt a fodrászok körében. Kiskereskedelmi értékesítésben Pesterzsébeten (XX. kerület) Szent Imre herceg u. 35. alatti fodrászkellékesenél vásárolhatsz. BES termékeket.
5/5 anonim válasza:
Én BES balzsamot használok, és ezerszer jobb, mint a bolti pakolások/balzsamok. Külön szeretem, mert nem tartalmaz szilikont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!