Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt aki szőrteleníti a...

Van itt aki szőrteleníti a combját? Adjatok infókat. Lécci! Milyen élményeitek voltak ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nagyon hosszú és sötét szőr van a bikini vonalamon túl,de nem tudnám leszedni,mert nagyon hülyén nézne ki.Leszedjem az egész combomról?Anyum szedi,azt mondja neki is ilyen volt,nagyimtól örököltük.Van itt aki leszedte és megbánta utána?Vagy volt kellemetlen élményetek ebből? JAH ,h amégis meggondolnám és nem akarnám újra leszedni,szal csak kipróbálom,akkor utána csúnyább lesz?
2009. máj. 20. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
igen én leszedtem borotvával de rosszabb lett.NEkem elég világos volt így tiszta hülye vagyok hogy leszedtem.Mostmár nő ugyhogy mindenképp lekell szednem.De gyantával fogom.Talán ugy jobb lesz.Neked is azt ajánlom.
2009. máj. 20. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Én epilálom a combom. Azt leszámítva h marhára kellemetlen érzés meg néha 1-2 pattincs a következménye, más gondom nem volt vele(nem erősödött)
2009. máj. 20. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is epillálom! És nincs rossz tapasztalatom!
2009. máj. 20. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Én egy hete meleg gyantával szedtem le.Eddig bevált ! Nem is fájt szinte..és nagyon halvány nől most,és sokkal puhább
2009. máj. 20. 19:41
 5/5 A kérdező kommentje:

klassz,akkor leepilálom

köszike

2009. máj. 20. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!