Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet h valójában minden...

Lehet h valójában minden lánynak 100szor jobban állna a hullámos vagy göndör haj, mint az egyenes?

Figyelt kérdés

sok olyan lányt láttam aki egyenes hajjal csak az átlagos szintet ütötte meg,viszont hullámos/göndör hajjal egyszerűen gyönyörű volt...mint ég és föld...

nektek mi a véleményetek erről?

2011. dec. 22. 15:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem minden lánynak. nekem pl sokkal jobban ál a göndör mert kerek az arcom. de van olyan ismerősöm aki úgy néz ki mint egy puli göndör/hullámos hajjal.
2011. dec. 22. 15:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem mondjuk sokkal jobban tetszik a göndör haj. de a hullámosat már nem szeretem... nekem is olyan van és utálom... :S
2011. dec. 22. 15:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Van benne valami, mert a hullámos, göndör haj lágyítja a vonásokat, ami jót tesz az arcnak tehát a lányok többségének jól áll. Nekem pld a hullámos haj áll jól, és az egyenes, göndör hajjal valahogy olyan furcsán természetellenesen nézek ki.
2011. dec. 22. 15:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Én göndörrel nagyon csúnya vagyok.:D:/ Alapból szög egyenes hajam van és ennek örülök!:)
2011. dec. 22. 16:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem eleve szög egyenes a hajam! Nem lehet begöndöríteni, mert nem marad úgy. Kilógja magát. Akkor én most mit csináljak? Mindenkinek olyan haj áll jól, amilyennel született (értem ezt színre és egyenességre, göndörségre)!
2011. dec. 22. 16:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a hullámos is és az egyenes is jól áll, hál' Istennek. :) Alapból olyan hullámos-egyenes közti a hajam.
2011. dec. 22. 17:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem göndör hajam van, és kb mindenki ellenszenvét kiváltom, amikor havonta egyszer kivasalom a hajam.. :D mindenki szerint a göndör jobban áll.
2011. dec. 22. 18:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is inkább egyenes van (csak a vége hullámos kicsit) de mióta bedaueroltattam jobban érzem magam, többnek is tűnik, meg tudok is vele mit kezdeni.
2011. dec. 22. 22:26
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem se nem egyenes,se nem hullámos,mondjuk inkább egyenes felé hajlik,de göndörrel nagyon rossz a fejem,és amúgy se áll meg,meg kivasalni egyszerűbb,mint göndöríteni :D
2011. dec. 23. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!