Lehet h valójában minden lánynak 100szor jobban állna a hullámos vagy göndör haj, mint az egyenes?
Figyelt kérdés
sok olyan lányt láttam aki egyenes hajjal csak az átlagos szintet ütötte meg,viszont hullámos/göndör hajjal egyszerűen gyönyörű volt...mint ég és föld...
nektek mi a véleményetek erről?
2011. dec. 22. 15:40
1/9 anonim válasza:
nem minden lánynak. nekem pl sokkal jobban ál a göndör mert kerek az arcom. de van olyan ismerősöm aki úgy néz ki mint egy puli göndör/hullámos hajjal.
2/9 anonim válasza:
nekem mondjuk sokkal jobban tetszik a göndör haj. de a hullámosat már nem szeretem... nekem is olyan van és utálom... :S
3/9 anonim válasza:
Van benne valami, mert a hullámos, göndör haj lágyítja a vonásokat, ami jót tesz az arcnak tehát a lányok többségének jól áll. Nekem pld a hullámos haj áll jól, és az egyenes, göndör hajjal valahogy olyan furcsán természetellenesen nézek ki.
4/9 anonim válasza:
Én göndörrel nagyon csúnya vagyok.:D:/ Alapból szög egyenes hajam van és ennek örülök!:)
5/9 anonim válasza:
Nekem eleve szög egyenes a hajam! Nem lehet begöndöríteni, mert nem marad úgy. Kilógja magát. Akkor én most mit csináljak? Mindenkinek olyan haj áll jól, amilyennel született (értem ezt színre és egyenességre, göndörségre)!
6/9 anonim válasza:
Nekem a hullámos is és az egyenes is jól áll, hál' Istennek. :) Alapból olyan hullámos-egyenes közti a hajam.
7/9 anonim válasza:
nekem göndör hajam van, és kb mindenki ellenszenvét kiváltom, amikor havonta egyszer kivasalom a hajam.. :D mindenki szerint a göndör jobban áll.
8/9 anonim válasza:
Nekem is inkább egyenes van (csak a vége hullámos kicsit) de mióta bedaueroltattam jobban érzem magam, többnek is tűnik, meg tudok is vele mit kezdeni.
9/9 anonim válasza:
nekem se nem egyenes,se nem hullámos,mondjuk inkább egyenes felé hajlik,de göndörrel nagyon rossz a fejem,és amúgy se áll meg,meg kivasalni egyszerűbb,mint göndöríteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!