Középhosszú hajhoz valami ötlet?
Figyelt kérdés
Színházba megyek a napokban és kellene valami ötlet, hogy mit kezdjek a hajammal. Két nap is megyek, az egyik nap a jobb oldal-felé lesz összefogva, és ahol a gumi van oda belerakok egy nagyobb fekete rózsás csatt-szerűséget. A másik napra semmi ötletem nincs. Mint már mondtam a hajam középhosszú, féloldalas frufrum van, alapból göndör hajam van, de vasalom, szóval most egyenes. :D Vagyis valószínűleg behullámosodik, mert párás időben beszokott. (Egy térdig érő piros ruhám lesz, fekete boleróval, fekete tűsarkúval és ezüst ékszerek.) Előre is köszönöm a válaszokat!2011. dec. 21. 17:43
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és valami egyszerű, otthon elkészíthető kéne. :)
2011. dec. 21. 17:45
2/6 anonim válasza:
mivel irtad, hogy göndör ezért nem muszáj begöndöríteni, de ha akarod akkor alakíthatsz rajta még kicsit. ha nincs hajsütővasad, akkor hajvasalóval is megpróbálhatod. :D
utána pedig tegyél fel egy hajráfot. az oldalára pedig valami masnit/vagy más kitűző féleséget. pl virág. :)
és nem kell aggódnod hogy a párától visszaugrik a hajad. :)
3/6 anonim válasza:
Én a helyedben csak megmosmám és ha szükséges kicsit rásegítenék a hullámokra hajgöndörítővel, hogy még szebb legyen. Egy kis lakk, bár ha tényleg göndör a hajad, akkor nem annyira szükséges és kész.
Én mindig csodálom a göndör hajú lányokat, az én hajamba nem igazán maradnak meg a hullámok:S
16/L
4/6 A kérdező kommentje:
Göndör, göndör, csak az a baj, hogy ilyen... szétállós, vagy nem is tudom hogyan fogalmazzak. Nem igazán szép, de megpróbáljuk normálisan begöndöríteni, aztán meglátjuk mi lesz. :) Köszönöm a válaszokat!
2011. dec. 21. 19:14
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, a másik nap össze lesz fogva a hajam, ezt írtam is, más milyet szeretnék. :)
2011. dec. 21. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!