Árthat az a 21 éves bőrnek, ha 30+ éves korosztálynak szánt arckrémet használnak rá?
Figyelt kérdés
Már van pár alig látható ráncom, és jókat hallottam egy ránctalanító nappali krémről (és éjszakai párjáról), de a termékleírás szerint 30 év feletti nőknek való "az öregedés első jelei ellen". Megelőzésnek is jó lenne.
Szerintetek tök mindegy, vagy többet árt, mint használ?
(Csak mert sok helyen olvasom, hogy nem szabad "tönkretenni" a bőrt olyan kencékkel, amik nem valók neki.)
2011. dec. 21. 23:48
1/3 anonim válasza:
Szerintem ártani nem fog, viszont pénzkidobás, mert nem fog használni sem. Szerintem 21 évesen elég ha valamilyen száraz bőrre való hidratáló krémet használsz, mert az elég tápanyagot ad a bőrödnek.
2/3 anonim válasza:
Ez a közel 10 év a bőr szempontjából sok idő.Válassz olyan hidratálót ami nem zsíros,inkább gél állagú.Aloe verás.Így minden ápolást megadsz a bőrnek.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, de én kimondottan a ráncok ellen szeretnék harcolni, ugyanis már van, és szeretném, ha nem lenne több ennyi idősen. Végülis akkor rám is igaz, hogy ezek az öregedés első jelei, nem?
2011. dec. 22. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!