Görögszénamag használt valakinek mellnövelésben?
Állítólag ez tartalmaz legnagyobb számban fitoösztrogént, mely felelős a mellnövekedésért, és a tejmirigyek növekedéséért. A fogamzásgátlók ösztrogént, női hormont tartalmaznak és ugye nagyon sok nőnek a fogamzásgátlótól nött meg a melle. A fitoösztrogén ennek egy természetesebb formája, ezért is gondolom, hogy valamiféle igazság lehet abba, hogy növekedhetnek tőle a mellek. (Tudom nem fog 18 méretet nőni a mellem, és ha ilyen hatása lenne, senki nem feküdne kés alá.. tudom tudom...) De nekem 1 cm is jó lenne.
Próbálta valaki hosszabb távon?
Előző vagyok.
Egyébként hadd nyugtassalak meg, a mellméret szerintem másodrangú dolog. Egyáltalán nem számít mekkora, még ha icipici, az is bőven tud vonzó lenni. >>>HA<<< a tulajdonosa elégedett vele, szereti, nem szégyenli és kikövetelik, hogy rájuk is szánjanak figyelmet.
29/F
Ha ilyen pasid van, akkor egy igazi retardált tinédzser. Adj neki te is ultimátumot: kezdjen el kodniba járni és látható izmokat növesszen.
A fogyni akarásért tényleg sok sikert és kitüntetés, de ne aggódj a mellméret miatt. Vékonyabb nőknek nincsenek akkora kannácskái, csak nagyon kivételes esetben. Vékonyabb lányoknak kisebb melle van és ez így természetes. A pasid meg egy pÖcs. Ez meg egy tény.
Első-második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!