Görögszénamag tea = mellnövelés? :O
Érdekes, a válaszom rám vonatkozó lényegtelen, részén lovagolsz mindig.
Ha annyira hatásos lenne már mindenhol erről lenne szó. Gondolkozz egy picit.
én vagyok aki kb 1 hónapig használta, visszatérve hogy mennyire hatásos, ezt nem tudom megmondani, én amikor használtam akkor felszedtem magamra egy-két plusz kilót... sajnos :( (persze, nem a teától)
lehet hogy azt láttam a melleimen... szóval az is lehet hogy a hízástól nőtt egy icipici meg...
de ha kipróbálod jelezz vissza, hogy neked milyen tapasztalatod lett vele..:);)
Ehhez csupán annyit tennék hozzá, hogy mindenki tudja hogyan kell fogyni, mégis rengeteg elhízott ember mászkál az utcákon. Tehát hiába tudják, hogy kevesebbet kéne enni, nincs kitartásuk. Lehet hatásos ez a tea, csak ritka az aki 6 hónapig minden nap ezt issza (mert mivel 2 hét után nem lát eredményt abbahagyja, ez jellemző...)
Én most akarom elkezdeni, kíváncsi vagyok.
Kérdező: Neked hatásos volt?
ÉN már kicsit utánaolvastam ennek a dolognak...
És azt találtam, hogy az anyáknak ajánlott tej miatt, és súlygyarapodáshoz is vezethet. Ez lehet az oka, hogy akkor a mell is nő..
Még azt írták róla, hogy a legtöbb mellnövesztő kapszulába is ezt teszik, és fogamzásgátló hatása is van
És ugye, a fogamzásgátlótól is sokan híznak és nő a mellük, lehet benne valami...
Ha azt szeretnéd, hogy nőjön a melled, próbáld ki szerintem a Sunfleur voluplus termékét. Állítólag sokaknak bevált, én nem tudok nyilatkozni róla:) A Rosmannban úgy 2500 Ft körül van:))
18.34 vagyok:)
Még azt is elfelejtettem mondani, hogy az eredményhez 6-7 hónapos használatra van szükség a leírtak szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!