Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyet hajsütővast ajánlotok...

Milyet hajsütővast ajánlotok az én hajamhoz? Fogalmam sincs, mit kell nézni, milyen típust, hány mm-eset vegyek?

Figyelt kérdés

Hosszú vastagszálú hullámos, néha enyhén göndöres hajam van.

Ma megyünk venni hajsütővast, de sose volt nekem, és fogalmam sincs, mi alapján válasszak.

Remington hajvasalóm van, megvagyok vele elégedve, úgyhogy márka szerintem Remington lesz.

A célom vele, hogy néha mikor kedvem tartja, laza göndöres tincseket szeretnék vele, vagy hullámosabb hajat, mert sajnos nem mindig áll be nekem magától szépre.

Nem mindennapi használatra szeretném.

Kérlek segítsetek, milyet vegyek, ne konkrét típusokat, hanem inkább hogy mit nézzek rajta.

Az Euronics-ban vesszük,ha tudtok esetleg konkrét típusokat, akkor úgy is jó.

Köszönöm a válaszokat!

2011. dec. 18. 11:32
 1/6 A kérdező kommentje:
Hajsütővasat*
2011. dec. 18. 11:33
 2/6 A kérdező kommentje:

[link]

itt az oldal, amilyenek vannak az üzletben

2011. dec. 18. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem olyan van aminek cserélhető a feje, tehát választhatok, hogy mekkora hullámot akarok! Nekem Philips van (vagy 6 éve) nagyon jól bírja!
2011. dec. 18. 12:05
 4/6 A kérdező kommentje:

és mi a különbés egy ilyen: [link]

és egy ilyen között: [link]

2011. dec. 18. 12:07
 5/6 A kérdező kommentje:
KÜLÖNBSÉG*
2011. dec. 18. 12:07
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem pont ilyenem van. Én meg vagyok vele elégedve.l Tulajdonképpen egy forró cső amire rátekered a hajad és az úgy marad. a legkönnyebben kezelhető szerintem

2011. dec. 20. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!