Zalaegerszegen melyik a legjobb fodrászat?
itt zegen a belvárosban a Berzsenyi 30 nál van egy fodrászat, a legutolsó 10 emeletes ház mellett, ahol van a 6:3 kocsma is
(vasút mellett)
mesterfodrász, de nem tudom mennyibe kerül, a volt iskolatársam is nála tanult gyakorlaton. De van a kossuth utcán is, majdnem a dísztérrel szembe (kicsit még a korház irányába csak túloldalt) azon az oldalon van egy gyógyszertár is meg egy fogorvos. Elég olcsón is dolgoznak viszonylag. Sima vágás az max egy ezres, a festés mosás, szárítás 2000 kb. ha van vasalás dauerolás, melírozás stb az 2500-3 ezer
az Ady iskolánál, ahol a zsinagóga is van van a Vizsla park, ott vannak 10 emeletes épületek, na a házak mögötti utcában van egy fodrászat, nagyon kicsi hely, ott voltam az egyik tanulónál, nagyon ügyes, fejmasszázst is adott, levágta a hajamat és be is festette, plusz még vasalta, meg tupirozta és úgy volt 4500 forint tavaly. Elég gyorsan is végzett vele, de a végeredmény csodás. A galaktico is arrafele van, ha abból az utcabol a spárnál érünk ki (sima spár nem inter) a szalon nevét hirtelen nem tudom. Csillag Balázs fodrászt keresd ha arra jársz.
A Borostyán fodrászat! A Platán soron van egy zöld társasház, annak az épületnek a sarkánál van a fodrászat. (A Penny is ott van). Lengyel Zsófia a fodrász, aki nagyon kedves, és mesterfodrászként jó áron dolgozik!
Csillag Balázs-t AJÁNLOM !!! Nem csak új hajszínt talált nekem ,
de a hangulat... leírhatatlan jó szokott lenni !!!
Hideg téli délutánon látogattam el hozzá először, egy bögre forró teával várt . ( jól is esett)
Neten nézegettem egerszegi szalonokat meg a barátnőm ajánlotta. Féltem is pasi fodrásztól hogy többet vág mint kérem vagy nem fog tetszeni a hajszín.
Többet más nem nyúlhat hozzá a hajamhoz, csak Balázs !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!