Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zalaegerszegen melyik a...

Zalaegerszegen melyik a legjobb fodrászat?

Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 12:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Ottilia a Rákóczi úton, a Zrínyi Gimnáziummal szemben. De van egy üzlete a Hegyalja úton is. Én mindig hozzá járok, viszonylag olcsó is, és mesterfodrász. Ha kell a telefonszám, akkor írj privátot, szívesen megírom.
2009. máj. 18. 12:42
 2/9 anonim ***** válasza:

itt zegen a belvárosban a Berzsenyi 30 nál van egy fodrászat, a legutolsó 10 emeletes ház mellett, ahol van a 6:3 kocsma is

(vasút mellett)

mesterfodrász, de nem tudom mennyibe kerül, a volt iskolatársam is nála tanult gyakorlaton. De van a kossuth utcán is, majdnem a dísztérrel szembe (kicsit még a korház irányába csak túloldalt) azon az oldalon van egy gyógyszertár is meg egy fogorvos. Elég olcsón is dolgoznak viszonylag. Sima vágás az max egy ezres, a festés mosás, szárítás 2000 kb. ha van vasalás dauerolás, melírozás stb az 2500-3 ezer

az Ady iskolánál, ahol a zsinagóga is van van a Vizsla park, ott vannak 10 emeletes épületek, na a házak mögötti utcában van egy fodrászat, nagyon kicsi hely, ott voltam az egyik tanulónál, nagyon ügyes, fejmasszázst is adott, levágta a hajamat és be is festette, plusz még vasalta, meg tupirozta és úgy volt 4500 forint tavaly. Elég gyorsan is végzett vele, de a végeredmény csodás. A galaktico is arrafele van, ha abból az utcabol a spárnál érünk ki (sima spár nem inter) a szalon nevét hirtelen nem tudom. Csillag Balázs fodrászt keresd ha arra jársz.

2009. máj. 18. 13:04
 3/9 anonim válasza:
A berzsenyi úti fodrászt, Tibit nem ajánlom! Októberben voltam nála, világosbarna helyett majdnem feketére festette a hajamat és olyan elfuserált frufrut vágott, hogy egy hónapig csak feltűzve mertem hordani. Koltai Beát tudom ajánlani a Petőfi utcában, kicsit drágábban dolgozik, de tőle mindig elégedetten távozom. Ja, és minőségi termékekkel dolgozik.
2009. máj. 21. 09:43
 4/9 anonim válasza:
Én is járok Csillag Balázshoz !!!! nagyon jó !!! frissen végzett és nagyon jól dolgozik , viszonylag jó árban és minőségi, hajkímélő termékeket használ.(tapasztalat)
2009. szept. 29. 00:38
 5/9 anonim válasza:
KIDO SZÉPSÉGSZALON,OLCSÓ DE JÓ MINŐSÉGŰ MUNKÁT VÉGEZ OTT VAN A JÁKUM UTON
2012. aug. 28. 19:34
 6/9 anonim válasza:

A Borostyán fodrászat! A Platán soron van egy zöld társasház, annak az épületnek a sarkánál van a fodrászat. (A Penny is ott van). Lengyel Zsófia a fodrász, aki nagyon kedves, és mesterfodrászként jó áron dolgozik!

[link]

2012. okt. 26. 19:34
 7/9 anonim válasza:
ZALAEGERSZEG KIDO FODRÁSZAT VAN OTT HAJHOSSZABBÍTÁS ÉS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS TEL:06 30 5865937 JÓ ÁRON DOLGOZIK
2013. jan. 2. 14:17
 8/9 anonim válasza:
kido fodrászatot tudom ajánlani pontos,olcsó és gyors zalaegerszegen az agóra üzletház földszintjén dolgozik üdv nóra
2013. jan. 2. 14:20
 9/9 anonim válasza:

Csillag Balázs-t AJÁNLOM !!! Nem csak új hajszínt talált nekem ,

de a hangulat... leírhatatlan jó szokott lenni !!!

Hideg téli délutánon látogattam el hozzá először, egy bögre forró teával várt . ( jól is esett)

Neten nézegettem egerszegi szalonokat meg a barátnőm ajánlotta. Féltem is pasi fodrásztól hogy többet vág mint kérem vagy nem fog tetszeni a hajszín.

Többet más nem nyúlhat hozzá a hajamhoz, csak Balázs !!!

2014. márc. 14. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!