annak tetvesedik a haja, aki nem tisztálkodik. ajánlom a hajmosást és ne barátkozz igénytelen emberekkel. amúgy meg tuti fail.
2011. dec. 16. 17:00
12/24 A kérdező kommentje:
szüleimnek mi köze ehhez? amúgy meg omg... amerikai vagy? vagy csak ennyire "laza"?
Gyerek, de nyomi vagy.:DD OMG,WTF,LOL,WOW mivan még nem hallottál róluk,az egész világ használja.:D még is jobban hangzik egy omg ,mint egy oém(oh,én istenem). Tetvek? Úristen. Milyen baráti köröd van neked, ahol tetvesek az emberek? A hajad nem gyorsan tetvesedik, hanem a drága barátaid tetvesek, akikkel nem kéne összedugni mindig a fejedet. A szüleidnek megannyi, hogy engedhetik a pici lányukat tetvesek társaságába? Meg amúgy erdőbe mászkáltok vagy mi?
2011. dec. 16. 17:16
14/24 A kérdező kommentje:
csak tudod A WTF,LOL az még jól hangzik de ez a omg .. úristen xdd tudod a világ leggazdagabb embere is lehet tetves és hát ők is azok lettek. a szüleim meg nem ítélkeznek... valaki tetves ÉS? amúgy meg nemjárunk erdőbe.
a tetvek pont,hogy a tiszta fejet,hajat szeretik...
2011. dec. 16. 17:42
Baromi okos itt mindenki, kivéve az utolsót, Neki tisztelet..
A kérdezőnek ápolt, igényes és tiszta baráti társasága lehet, mert a tetvek csak a selymes, ápolt hajban bújnak meg, úgyhogy nagyon gratulálok a válaszadóknak.
2011. dec. 16. 17:56
OMG XD
azt javaslom hagyd el ezt a "baráti" körödet XD
a tetveknek ugyan mindegy hogy festett vagy nem,ők csak a tetűirtót utálják XD
elárulom én 14 éves vok,alsóban volt egy lány akitől elkaptam,de kikezeltük a lány meg elköltözött és híre-hamva sincs a tetveknek ;)
2011. dec. 16. 18:14
18/24 A kérdező kommentje:
én nem fogom a barátaimat kiközösíteni.
az meg eléggé hihetetlen ha valakinek tiszta selymes a haja és kikezeli,azt utána megint összeszedi a tetvet...hol járkál??
és közlöm egyik pocsék választ adónak hogy nem az erdőkben lehet elkapni a tetvet,te biztos összekevered valami egészen mással,úgy hívják hogy kullancs!!
2011. dec. 16. 18:18
én nem mondtam hogy közösítsd ki,csak azt mondd meg nekik hogy valakitől mindig elkapod,és ha ez az ára nem mentek közel egymáshoz...nem vicc.
2011. dec. 16. 18:19
Kapcsolódó kérdések: