Amúgy miert tetovaltatjak a nők a szemöldöküket?
1. túl sok gyanta - szemöldök ritkulása
2. nem akarnak vele sz*rakodni, folyton kiszedni stb
3. nem elég dús
ha ki van tetoválni,akkor is állandóan szedni kell a szemöldököt....jobb ha 1 szál sem látszik a tetoválás mentén :/
Szerintem írtó gáz.Annak is,aki csak dúsabbá,szebbé akarja tenni,de annak is,aki leszedeti teljesen az eredetit és 2-3centivel magasabbra tetováltatja,mint kéne....
Ez épp olyan mintha azt kérdeznéd, hogy miért rakat valaki szilikont a mellébe. A válasz elég egyértelmű.
Hasonló a problémám mint az utolsó hozzászólónak, plussz még amúgy is ritkás a szemöldököm. Eddig még nem csináltattam tetoválást, de fogok. Nagyon szépen is meg lehet azt csinálni, nem csak a mikiegér szemöldökre kell gondolni. Az valóban nem esztétikus. Viszont egy két dologban nagyobb szerencse ért, mint amekkorát egy dús szemöldök jelenthet. Helyesen tudom használni az anyanyelvemet, ráadásul nem beszélek hüLYeségeket.
Ezekben például mi undorító van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!