Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mik a legjobb márkák arckrémtő...

Mik a legjobb márkák arckrémtől kezdve a szempillaspirálig?

Figyelt kérdés
Jöhet bármi! :)
2011. dec. 11. 16:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Szempillaspirál: Maybelline

Arckrém: mindenkinek más a bőre, mást igényel, ezáltal más válik be. Nekem volt már olcsóbb és drágább márkájú arckrémem is, mikor melyik válik be. Az arckrém azért tág fogalom, kortól, bőrtípustól, igényektől függ, hogy hogyan választunk.

2011. dec. 11. 20:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Én arckrémet nem használok, de ami a sminkcuccokat illet: New York Color. Nagyon jó minőség, tartós, és teljesen elérhető az ára. Még régebben egy kanadai stylist műsorban lettem rá figyelmes, hogy ezzel dolgozik a sminkes, és rá nem sokkal észrevettem, hogy a Rossmann-ba is árulják. Azóta mindenből ezt használom, egy rossz szavam sem lehet:)

20/L

2011. dec. 11. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!