A sötétbarna haj-világos színű lenövés?
Sziasztok! Hátha van fodrász vagy hajjal foglalkozó közöttetek, mert szeretném tudni, hogy miért van az, hogy az eredetileg sötétbarna hajam világosbarnán-vörösen-rezesen nő le? Már fél éve feketére van színezve a hajam, ami igazából barna szín a doboz szerint (4-es színmélység), de az én hajamon fényes fekete lesz. Azért nem értem ezt a lenövést, mert azt hittem nem nagyon fog látszódni a különbség, mert az eredeti sötétbarna hajam és eközött mondjuk van két árnyalat, akkor miért nő le világos színnel? Előtte világosbarnára volt festve, dehát az már közel 2 éve volt, azóta már lenőtt az a szín, úgyhogy az nem lehet. A hajam eredetileg teljesen sötétbarna és a napfényben vöröses színe van egy kicsit, már többen megállapították amikor még nem festettem. Vagy megváltozott volna a hajszínem?, kicsit őszülök (28 vagyok), ezért is színezem.
Tudom, hogy ezen a késői órán hülye kérdésnek tűnik, de mivel itthon vagyok nem túl jól, ezért eszembe jutnak ilyen dolgok.
Köszi
Másként hat a hajszíned a festetthez képest. Ugyan olyan színű a növésed mint amíg nem festetted, csak az a szín másképp hat a teljes hajhosszon (mármint az eredeti),
meg azért egy eretei haszínnek is vannak árnyalatai, alul világosabb kopottabb a színe, nem olyan mint a tőnél
Nekem a hajam, míg vörös voltam szürkének nézett ki, pedig szőke vagyok eredetileg, most, hogy szőke vagyok, világosbarnának hat a lenőtt rész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!