Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A sötétbarna haj-világos...

A sötétbarna haj-világos színű lenövés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hátha van fodrász vagy hajjal foglalkozó közöttetek, mert szeretném tudni, hogy miért van az, hogy az eredetileg sötétbarna hajam világosbarnán-vörösen-rezesen nő le? Már fél éve feketére van színezve a hajam, ami igazából barna szín a doboz szerint (4-es színmélység), de az én hajamon fényes fekete lesz. Azért nem értem ezt a lenövést, mert azt hittem nem nagyon fog látszódni a különbség, mert az eredeti sötétbarna hajam és eközött mondjuk van két árnyalat, akkor miért nő le világos színnel? Előtte világosbarnára volt festve, dehát az már közel 2 éve volt, azóta már lenőtt az a szín, úgyhogy az nem lehet. A hajam eredetileg teljesen sötétbarna és a napfényben vöröses színe van egy kicsit, már többen megállapították amikor még nem festettem. Vagy megváltozott volna a hajszínem?, kicsit őszülök (28 vagyok), ezért is színezem.

Tudom, hogy ezen a késői órán hülye kérdésnek tűnik, de mivel itthon vagyok nem túl jól, ezért eszembe jutnak ilyen dolgok.

Köszi

2011. dec. 9. 23:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Másként hat a hajszíned a festetthez képest. Ugyan olyan színű a növésed mint amíg nem festetted, csak az a szín másképp hat a teljes hajhosszon (mármint az eredeti),

meg azért egy eretei haszínnek is vannak árnyalatai, alul világosabb kopottabb a színe, nem olyan mint a tőnél

Nekem a hajam, míg vörös voltam szürkének nézett ki, pedig szőke vagyok eredetileg, most, hogy szőke vagyok, világosbarnának hat a lenőtt rész

2011. dec. 10. 00:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igazából azért furcsa, mert nekem nem voltak vöröses hajszálaim sose, legalábbis így nem látszódtak, mint a lenövésnél és a saját hajamon nem szeretem a vörös színt. Egyébként extra gyorsan nő a hajam, 2 hét múlva már egy kicsit látszik lenövés, 3 hét múlva már csak felcsatolt hajjal járok, mert annyira világos a töve, utána színezni kell (Casting Creme Gloss) és már unom főleg, mert hullik is. Szeretném az eredeti sötétbarnát visszakapni, de nem tudom mit csináljak, lenöveszteni nem bírnám, mert számomra nagyon ronda, leszívatás-radírozás meg tönkre teszi.
2011. dec. 10. 00:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Esetleg hajradír? Kíméletesebb azért, mint a hidrogénezés. Amúgy én is azért vagyok megint szőke, mert unom a festegetést, én a hajszínemhez közeli Castingot veszek néha, így nem vészes a lenövés és a vöröstől is megszabadultam...
2011. dec. 10. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!