Akérdésem az, , , , hogyan lehetne világosabb a hajm, hogy már 2szer radirozva volt ja amugy majnem feketés sötétbarna. Hétvégén ráfestettem világos szőkét de csak a lenövés olyan . Lehet megint leradirozom és ráfestek viláágos barnát?
Hogy radíroztad le? Ez mit jelent?
Szerintem egyébként fodrász tudná leszívatni hidrogénnel, de attól tuti tönkre megy a hajad.
én is sok rosszat hallottam a szivatásról, de nem bírtam tovább a feketét.
az eredmény barna lett és kb egy hónap alatt teljesen rendbe jött a hajam!
ha hozzáértő csinálja, nem hagyja sokáig rajta és jó minőségű szőkítőt használ akkor nem olyan borzasztó!
már bocs de ha 2 x leradíroztad a hajad már most világosbarnának kellene lenni.....ha pedig még rákentél szőke világosító festéket,elég világos színűnek kellene lennie a hajadnak!!!
ha már festett volt a hajad a lenövést kellett volna leradíroznod először 3% vagy 6% oxival 10-20perc és a tövére később ,mert ott hamar megszívja.
Ezután egy világos szőke festéket rátenni!
1 hónap múlva pedig megismételni ugyanezt az eljárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!