Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szem a lélek tükre. Az...

A szem a lélek tükre. Az enyém mit tükröz? (képpel)

Figyelt kérdés

[link]

kiváncsi vagyok,menyire igaz a mondás:D

mit néztek ki belőlem,igy hogy csak a szememet látjátok.

tippeljetek hogy milyen lehet a hajam,meg az arcoom többi része. és persze a belsőmet is,ha tükrözi nektek egy kicsit is

2011. dec. 8. 18:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én még azt is kiolvason belőle, hogy úgy gondoltad, hogy felteszed ide a képet, és mindenki dícsérgetni fog milyen szép szemed van!Ezek alapján vagy kevés az önbizalmad vagy túl sok:D
2011. dec. 9. 17:41
 12/25 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem akartam hogy dicsérgessék a szememet. mert nekem tetszik a saját szemem és nem kivánom más szemét magaménak.

csak vannak olyan emberek akik azt állitják hogy az emberek szeméből kitudnak olvasni dolgokat.

de valszeg nemsikerült a szöveget értelmezned,ezért én nem hibáztatlak nemtehetsz róla:)

2011. dec. 9. 18:02
 13/25 anonim ***** válasza:
semmit sem tükröz nekem :D
2011. dec. 10. 07:24
 14/25 anonim ***** válasza:
A hajad vörösesbarna, és ápolt. Te magad is biztos egy ápolt, igényes lány vagy, aki jól tud sminkelni.
2011. dec. 10. 10:37
 15/25 anonim ***** válasza:
Nekem így semmit nem mond. A szemből szerintem akkor lehet dolgokat "kiolvasni", ha egy adott szituációban nézed meg. Szóval így egy képen, úgy csinálsz ahogy akarsz, de egy helyzetben, mikor nem gondolkozol azon, hogy mi van a szemeddel, akkor tényleg sokat el tud árulni, ahogy az arckifejezésed, és minden egyéb. Egyébként szép szemed van:)
2011. dec. 11. 14:56
 16/25 anonim válasza:
hosszú barna haj, számít a külsőd, nem vagy szégyenlős, szeretsz bulizni, eltaláltam????
2011. dec. 18. 12:04
 17/25 A kérdező kommentje:
el:) egyébként hosszú,barna és nagyon göndör:D
2011. dec. 18. 12:08
 18/25 anonim ***** válasza:

Azt hogy a kárpátmedencében élnek az őseid elég régóta.

Hogy ezt miből látni?

Abból amiből a világon mindenhol felismeri két magyar egymást.

És mi ez?

A közel ülő szemek.

Például a világon talán legtávolabb ülő szeműek pedig a tősgyökeres amerikaiak többsége. Bár nekik van adott magassághoz és súlyhoz is a legnagyobb lábfejük. Egy 170/55 csajnak is simán lehet 40-es (azaz 8,5-es).

2011. dec. 18. 15:11
 19/25 A kérdező kommentje:
a szüleim albánok :D
2011. dec. 18. 20:14
 20/25 anonim ***** válasza:
Csak viccelsz. ;-)
2011. dec. 19. 04:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!