Wu2 Miraculum sampon - használ?
Nekem fenékig érő hajam volt, mikor próbáltam (azóta hosszabb). Azt a horrort senkinek sem kívánom... Előtte 3-4 naponta mostam a hajam, miután elkezdtem ezt használni (a zsíros hajra valót!) már mosás után 1 nappal tiszta zsír volt a hajam. Meg úgy kiszárította, hogy alig lehet még balzsam használata mellett is kifésülni.
Egyik barátnőmnek is derék alá ért a haja, mikor ezt használta (mert hogy olcsó), aztán fél év múlva váll alá érőre kellett levágni, úgy széttöredezett neki. Én ezt nem vártam meg, 1 hét után repült a kukába.
Papadimitriu Athina nyilatkozta egyszer, hogy ő csak ezt használja. Hát, meg is lehet nézni, milyen ronda a haja...
Szóval én ilyen hosszú hajra, amilyen neked is van nem használnám. Lehet akinek mondjuk vállig ér a haja, annak nem cseszi szét, de a nagyon hosszút igen.
Próba-szerencse. NEm drága, hogy az ember elgondolkodjon rajta. :D
Anyum ézt használja, hetente mossa a haját, és a 7. napon se néz ki úgy, mint az enyém 3 nap után. :/
Viszont tesóm bekorpásodott tőle, szép nagy cafatokban jött le a bőr, ritka ocsmány volt. Nekem csak kiszárította a hajam, meg kicsit a fejbőrömet is, szóval nem használom inkább.
(a görögöknek meg alapvetően olyan típusú a hajuk, száraz, sprőd, nem fényes-egyenes, mint az ázsiaiaké pl, használhatna akármilyen sampont és balzsamot)
Értem, köszönöm a kommenteket. :)
Érdekes, hogy egy fajta sampon, milyen hatással van más emberek hajára. :)
Ami azt illeti, nekem jó ez a sampon. Sima, fényes tőle a hajam, és nincs bezsírosodva még.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!