Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinusolaj jó a töredezett...

Ricinusolaj jó a töredezett hajra? Hol tudok kapni? Vagy esetleg van olyan sampon?

Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
igen elvileg az jó rá, gyógyszertárban lehet kapni, de at hiszem van mostmár olyan sampon amiben van ricinus
2011. nov. 30. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem köze nincs a töredeztett hajhoz, az ami jót tesz, az az olívaolaj meg a tojássárga.

A ricinusolaj egy "serkentőszer", nem tápláló, mivel hashajtó, meg hajnövesztő; én most ezzel növesztem a hajam(szóval rendszeresen használom), de a növekedésen kívül más + hatását a hajamon még nem tapasztaltam.

A töredezett hajra még vehetsz, száraz töredezett hajra való pakolást, vagy száraz, igénybevett hajra valót, ezekbe mindbe van tápláló formula és hatóanyag.

Hajvégekre megintcsak lehet meleg olívaolajat használni mosás előtt, emellett vannak jó hajvégápoló szérumok, ezekből kevés is elég, és megvédi a hajvégeket a további töredezéstől(mondjuk fodrász után érdemes elkezdeni használni:)

2011. nov. 30. 19:47
 3/7 A kérdező kommentje:
hajnövesztő is jó lenne,és akkor a ricinusolajat h kell erre használni ? és a olivaolajat ? be kell maszirozni ?
2011. nov. 30. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Töredezett hajra csak az olló jó!!! Megelőzésre viszont tökéletes a ricinusolaj. Egy kis olívaolajjal összekevered, felmelegíted, a fejbőrödbe és a hajadba belemasszírozod, bedunsztolod és 3-4 óra múlva lemosod.
2011. dec. 1. 07:19
 5/7 anonim ***** válasza:

én a hajamra gliskur hajvégápolót használok, nekem nagyon töredezik a hajam. Szőkítem is meg régen vasaltam is elég sűrűn. Én minden hajmosás előtt 2-3 órával a fejbőrömet meg az egész hajamat bekenem ricinus olajjal, betekerem fóliával meg húzok sapkát a fejemre.

Hajszárítás előtt a hajvégeket bekenem glisskur hajvégápolóval, aztán kicsit átfésülöm sűrű fogú fésűvel, hogy minden hajszálamat érintse. Kb minden másnap bekenem a száraz hajvégeim glis kurral, és így nem tördezik. Drága mondjuk és én sokat is használok belőle, de nekem megéri, mert sokat nőtt a hajam.

A töredezett hajvégeket mindenképp le kell vágatni és utána.

2011. dec. 1. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
- és utána. bocsi :)
2011. dec. 1. 14:04
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. dec. 1. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!