Milyen szőrtelenítés után nem erősödik a szőr?
Figyelt kérdés
pl.: gyanta, epilálás...2008. márc. 25. 20:19
1/4 anonim válasza:
Borotválás során erősödik a szőr. A gyanta és az epilátor elvileg "kikoptatja". A krém szerintem majdnem egyenlő a borotvával. Remélem segítettem!
3/4 anonim válasza:
szerintem is a depilalas a jobb mert ha borotvat hasznalsz hamar kino.de mehetsz ilyen sugarkezelesre.akor egyre ritkabban no ki.remelem segitettem
4/4 anonim válasza:
semelyik szőrtelenítés után nem nő erősebben.a borotva, (gonsolom azt hiszed,hogy attol igen) pedig attól sem.és az is hülyeség,hogy eg yszőrtüszőből több szőrszál nő majd ki..borotváld le az egyik lábadat, aztán hagyd megnőni ott a szőrt, és mérd össze , hogy vastagabb lett-e..megsúgom, hogy:N E M lezs vastagab:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!