Ha ricinusolajat étolajjal keverem és rákenem a hajamra, attól gyorsabban fog zsírosodni? Főleg az étolajtól félek.
Egyáltalán nem jön ki nehezebben, egyáltalán próbáltátok már ?
Nem tiszta vízzel kell kimosni, hanem samponnal, ennyi a titka. Ráadásul én nem kevergetem semmivel, úgy natúrban rakom.
Azért nem kell így általánosítani.. Valakinek könnyebben kijön, valakinek nehezen, valakinek beleragad.. Mindenkinek más a haja, valakién jobban megtapad, valakién kevésbé.. Attól mert neked simán kijön, attól még nem kell azt szajkózni, hogy kijön nélküle. Nekem sokkal nehezebben jön ki(mert már használom 2 hónapja), szétmegy a fejbőröm mire le akar jönni. Szóval én azt tanácsolom, hogy biztosabb, ha egy pici másfajta olajat is keversz hozzá, mielőtt inkább kiráncigálja a hajszálaidat a ragacsossága. Ezek az olajok nem ártanak, az olíva és a kókusz olaj is kimondottan jót tesz a hajnak, csupa olyan tápanyag, amit fel tud használni, télen pedig kimondottan jót tehet a fejbőröddel és a hajaddal is.
Ha felmelegíted mosás előtt egy kicsit hajszárítóval, akkor is könnyíthetsz a kimosáson!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!