Mitől nől gyorsabban a haj?
Figyelt kérdés
Pakolás, stb?
előre is köszönöm a válaszokat
2011. nov. 26. 17:02
1/4 anonim válasza:
Egyszer elmentem bororvoshoz,mert nagyon hullott a hajam,és azt mondta,hogy egyek sok burgonyát,mert az erosíti és gyorsabban no.1 honapban 1 cm-t no a haj,és persze ne várj az 1 cm helyett 10 centit,de azért tényleg gyorsabban not ahogy észrevettem.
2/4 anonim válasza:
Én a szilíciumot olvastam, hogy nagyon jó a hajnak! Zöldbabban megtalálod.
3/4 anonim válasza:
A pityókától (krumpli) csak a lábad izzad majd jobban :D vegyél pl. béres bőr haj vitamint vagy egy DM-eset.
Egyébként a női ösztrogén szint megemelkedése szüléskor a haj erősödését okozza de egy időbe a progeszteron is megnő, a hajhullásuk a sok kismamának azért van mert utána meg hirtelen lecsökken és nehezen áll vissza ill erős tápanyag hiány lép fel.
Vagy csinálhatsz egy visi dercos kúrát is de ahhoz meg hozzászokik a haj vagy is ha nem használsz fenntartó kúrát az is hullást okozhat ez van, a haj kényes dolog. (férfiaknál meg a tesztoszteronból alakul át egy hormon aminek a neve dihidroszteron az okoz végleges hullást, nyilván ha nincs tesztoszteron nincs a másik hormon se).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!