2 hetente???? Dehogy... persze,h tonkremegy a hajad!! Mellesleg az aranyokat pontosan a hajad allapotahoz kell igazitani! En a helyedben fodraszhoz fordulnek!!!
2009. máj. 15. 10:58
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! A fodrászokban már nem bízok(tisztelet a kivételnek) már 1x leégették a hajam pár cm-esre, úgyhogy inkább próbálkozok magam. 1x már összejött kiszőkíteni a hajam szőkítőporral világos szőkére, de most csak árnyalni akarom.
2009. máj. 15. 11:09
3/11 anonim válasza:
Felesleges magadnak szenvedni.
menj el egy normális fodrászhoz, ott nem lehet gond, többet ártasz, ha magadnak kavargatsz szőkítőport..
2009. máj. 15. 11:30
4/11 A kérdező kommentje:
Én mindenhogy magam akarom megcsinálni. Rengeteg fodrászban csalódtam már. Feleslegesen nem dobok ki az ablakon 5-7000 Ft-ot!
2009. máj. 15. 11:37
5/11 anonim válasza:
En semmikepp nem tanacsolom az otthoni szokitest, plane ebben az aranyban! Ezt egyenletesen kell kell, vekony lapos tincsekben, ezt meg egy fodrasz se tudja ugy felkenni sajat maganak,h nem legyen foltos!
2009. máj. 15. 12:17
6/11 anonim válasza:
Az nem hidrogén hanem oxigén, azt hiszem.
De ne ijedj meg, ha szívatás után csibesárga. De szerintem is keress inkább vmi jó fodrászt, ő megcsinálja szépre, és kövikor már te is be tudod festeni.
2009. máj. 15. 15:16
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. máj. 15. 15:38
8/11 anonim válasza:
Igazad van, ne dobj ki feleslegesen 7000Ft -ot.. majd dobj ki sokkal többet, ha tönkreteszed a hajad, és utána hetekig járhatsz fodrászhoz, meg hazsnálhatsz mindenféle regeneráló szereket, mire újra rendbe jöna hajad meg a fejbőröd..
Nem hiszem el, hogy nincs a környékeden egy normális fodrász sem!
2009. máj. 16. 10:15
9/11 A kérdező kommentje:
Pedig elhiheted! Nem fogom leégetni a hajam, mivel mikor látom, hogy 3-4 árnyalatot világosodott lemosom! Nem csinálom ész nélkül, mint a sok fodrász. Szerintem én több felelősséggel bírok magammal szemben, mint egy vadidegen! Na de nem is ez volt kérdés...
2009. máj. 16. 23:43
10/11 A kérdező kommentje:
Na összejött a leszívatás, saját kezűleg, itthon... 2000 Ft-ból és a hajam is teljesen ép maradt!:) Ennyit a fodrászokról! XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!