Igaz az, hogy a boltban kapható tusfürdők, samponok, fogkrémek, dezodorok stb. károsak és rákkeltők?
Figyelt kérdés
Ha ez így van, miért engedik forgalomba? Mit lehet ellene tenni?2011. dec. 5. 23:33
1/7 anonim válasza:
Nem kéne egy kalap alá venni mindent amit írtál
Az izzadásgátló stiftekben alumínium van, ami állítólag nem tesz jót a bőröd pórusainak.
A fogkrémekben nátrium-fluorid van, ami valóban káros az emberre, de mégis erőltetik az adagolását...
2/7 anonim válasza:
szerintem minden káros ami nem természetes...lehet,hogy nem pont rákkeltők,de nem természetesek..
3/7 anonim válasza:
Azért forgalmazzák,mert jó pénzt hoz.mostanában olvastam egy cikket arról,hogy Afrikában rágóbotot használnak fogmosás helyett és állitólag kimutatták,hogy egészségesebb,mint a fogkrém,több baktériumot pusztit el.el tudom hinni..az ember nagyon elfajult és maga alatt vágja a fát,hogy nem természetes dolgokat használ..szerintem ezek a mesterséges cuccok mindenképp károsak,a samponnál különösen igaz,pl.a zsiros hajra való samponoktól még hamarabb zsiros lesz az ember haja...
4/7 anonim válasza:
Nem igaz! Gondolj csak bele! Mindenki rákos lesz? Akkor mától nem fürdök csak vízzel és termesztek zsályát is, hogy legyen mivel fogat mosnom :)
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Erre az egészre megint csak az az igaz, hogy mértékletesség. Ha pl a fürdéshez nagyon sok tusfürdőt használsz az biztos nem jó.
Nekem ezzel kapcsolatosan van egy tapasztalatom. Amíg márkás hajpakolásokat használtam sok pénzért, illatos volt a hajam, de nem volt nagy változás az állapotában. Vettem olyat is még több pénzért ami csak természetes anyagokat ígért. Nem tudom ebből mi volt az igaz, de nem volt jó. Amióta mezei olívaolajat teszek a hajamra soha nem volt ilyen szép.
6/7 anonim válasza:
Kb. a 90%-a a bolti cuccoknak káros. Van néhány márka ami természetes,natúr krémeket gyárt,de nem túl sok,és általában elég drágák,de azért meg lehet találni azt ami bio is és pénztárcabarát is. Ha nagyon érdekel a téma,akkor keress rá a kozmetikumjaid hatóanyagára az antalvali.com oldalon.
7/7 anonim válasza:
amit reklámoznak az általában tele van vegyi anyagokkal, kőolajszármazék, például szintem minden kozmetikumban van. Olvass el egy összetevő listát általában annyit értesz meg belőle, hogy. víz, alkohol, meg parfüm, de a többi 10-meg 20ismeretlen tehát fogalmad sincs mit kensz a bőrödre. vannak bio termékek, amiknél meg is érted, miből van egy adott termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!