Amióta levágattam a hajam, korpásodik. Mitől van ez? Mit lehet tenni ellene?
Lehet megfázott a fejbőröd.. Gondolom, hogy nem fedi annyi haj, akkor picit érzékenyebb...
Én múltkor pont ugyanígy jártam hogy megfázott a fejem, (és korpák tűntek fel rajta) amikor hirtelen jött a hideg, a feminán, meg a google-ba találtam házi praktikát, 1 használat után rendbe jött!!:)
hát vagy tényleg megfázott, vagy csak véletlen egybeesés, vagy a fodrász nem túl higiénikus és megdobott mondjuk valami frankó gombával.
Sapkát hordj, ne akkor moss/száríts hajat, amikor 1-2 órán belül kimész. Ha nem múlik el pár héten belül, akkor próbálkozz nizorallal pl, ha az se hat, tégy egy látogatást a bőrgyógyásznál, lehet hogy pikkelysömör pl. De nagyon sok más oka is lehet.
Váltottál pl sampont?
Első vok, én egy-két kanál joghurtot kevertem össze egy olyan 2 teáskanál szódabikarbónával és ezt vittem fel a hajtövekre, olyan 10 percet-negyed órát hagytam rajta(amikor picit csípni kezdett vártam még kb.1 percet és lemostam), és azóta nincs.:) (nekem a fodrász mondta, hogy megfázhatott, attól is korpásodhat, és ezért keresgéltem házi praktikát, 2-t ötvöztem és elmúlt!:)
És bocsi a félretájékoztatásért, Kiskegyed oldalon volt(nem a feminán-bocsesz), ide is linkelem neked: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!