Miteszerek eltávolítására ti mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Ki hogy csinálja? Nem szeretnék kozmetikushoz menni, mert nem igazán csinálja jól, mert sok kis seb lesz az arcomon.2009. máj. 14. 16:47
1/2 anonim válasza:
Én kozmetikushoz járok havi 1x egy nagykezelésre. Nem szabadna egy nagykezelés után kisebesednie az arcodnak.
Keress másikat, kérdezősködj. Nem tudom neked egy nagykezelésben mivan benne, de az sem mindegyx, hogy a kozmetikusod milyen termékekkel dolgozik.
Az enyém pl. Ilcsivel.
Mindenképpen kozmetikust ajánlom, de keress egy jobbat. Az a nem is tudom, hogy fejezzem ki magam, de egy nagykezelés után ugye kicsit megviseli a bőrt a sok nyomkodás, ezért természetes ha utánna piros az arc, de 1 nap alatt el kell múlnia.
Ezen felül mindenképpen kell, legalábbisnekem a kezelés után nyugtató mentolos pakolást tesz az arcomra, meg egyém kence ficéket és a végén egy 15 perces arc masszázs.
2/2 anonim válasza:
Én is egy kozmetikust ajánlanék. Ha nem tartod megfelelőnek, akkor keress egy másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!