Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miteszerek eltávolítására ti...

Miteszerek eltávolítására ti mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Ki hogy csinálja? Nem szeretnék kozmetikushoz menni, mert nem igazán csinálja jól, mert sok kis seb lesz az arcomon.
2009. máj. 14. 16:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én kozmetikushoz járok havi 1x egy nagykezelésre. Nem szabadna egy nagykezelés után kisebesednie az arcodnak.

Keress másikat, kérdezősködj. Nem tudom neked egy nagykezelésben mivan benne, de az sem mindegyx, hogy a kozmetikusod milyen termékekkel dolgozik.

Az enyém pl. Ilcsivel.

Mindenképpen kozmetikust ajánlom, de keress egy jobbat. Az a nem is tudom, hogy fejezzem ki magam, de egy nagykezelés után ugye kicsit megviseli a bőrt a sok nyomkodás, ezért természetes ha utánna piros az arc, de 1 nap alatt el kell múlnia.

Ezen felül mindenképpen kell, legalábbisnekem a kezelés után nyugtató mentolos pakolást tesz az arcomra, meg egyém kence ficéket és a végén egy 15 perces arc masszázs.

2009. máj. 14. 16:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is egy kozmetikust ajánlanék. Ha nem tartod megfelelőnek, akkor keress egy másikat.
2009. máj. 14. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!