Csajok, tudnátok mondani egy extra jó hajvégápolót?
A ricinusolajat a hajtövekre kell használni!
A hajvégeket szárítja, tök felesleges..
A T&G-s az nagyon jó,nagyon kevés kell belőle,sokan esküsznek rá, az Alfaparf-nak is van:Semi di Lino, ez is kiváló termék, de nyugodtan kipróbálhatod az Avon-osat is(attól függ mennyit szánnál rá), ha az nem hozza a várt eredményt, akkor próbálhatod a többit is!
Sztem az avonos nagyon jó :)
Attól mert Nórika félretájékoztat... ne vedd készpénznek amit mond. Én használom 1,5 hónapja, először én is vittem a hajvégekre,hát semmi szükség rá!! Sosem szálkásodott a hajam, ettől meg teljesen.. Ez nem tápláló olaj attól, mert olaj a neve; ez egy serkentőszer.
Az Avon-os hajvégápoló is jó, én jelenleg azt használom, eddig bevált, de ha minőségileg romlást, vagy negatívumot fogok tapasztalni akkor fent említett hajvégápolókból fogok választani, ezekről mindenhol csupa jót olvastam!:)
huuu köszönöm mindegyikőtöknek:) Glisskur-t sokan ajánlottátok, akkor kipróbálom azt. Egyébként még az Alfaparffal szemeztem.
Majdnem csípőmig éra hajam hossza,most kezdett el csúnyán szálkásodni,és annyira nincs szívem vágni belőle..:( Nem vasalom,nem is szárítom amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!